Cserélnél vele? Jogosan irigylem?
Adott egy 33 éves egyedülálló budapesti nő.
Nagyon jó genetikája van, 10 évet simán letagadhat, nagyon csinos!
Egyedül lakik egy szép tágas lakásban.
Napi 4 órát dolgozik (IT) otthonról és havi 600k nettó körül keres vele.
Akkor kell, amikor akar, akkor fekszik amikor akar, tulajdonképpen az év 365 napján azt csinál amit akar - senkihez nem kell alkalmazkodnia, vagy megfelelnie.
Stressz, idegeskedés, feszültség, kötelezettségek - ezek számára ismeretlen fogalmak.
Nagyon sokat van egyedül. Olvas, tanul, főz, zenét hallgat, filmeket néz, takarít, és magát csinosítja kb minden nap.
Az egyetlen problémának mondható aggodalma, hogy egy jóképű, hasonlóan jó egzisztenciával rendelkező srácot keres magának komoly kapcsolatra, akit nem talál és már ketyeg a biológiai órája..
Nem cserélnék.
Mi összesen nem keresünk ennyit a férjemmel éppen (gyeden vagyok) , de 32 évesen itt ülünk a saját családi házunkban a 2 pici gyerekünkkel, és alkalmazkodnom kell, nincs időm olvasni, mint régen, meg stressz is van az életemben, de akkor sem cserélném el azt, hogy van egy szerető társam és gyerekeim. :)
Ezt látod kívülről...Lehet a valóságban a 4 fal között meg egyedül érzi magát, és bele van bolondulva, hogy egymaga van egy nagy lakásban, vagy van más baja, ki tudja.
Így leírás alapján irigylem én is/nő vagyok/, de se te, se én nem látunk a függöny mögé, hogy valójában hogy is zajlik az élete, meg mi van belül benne.
Engem is sokan irigyelnek, de azt csak 1-2 ember tudja, hogy mindenemet elvesztettem nemrég, mert üresre kipakolták az ingatlanomat, és még egy normális gyerekkori fotóm sincs magamról, sem normális bùtoraim, mert még azokat is elvitték. Azóta erősen rossz gondolataim vannak, míg másoktól olyanokat kapok meg, hogy ,,Neked jó, neked bejött az élet". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!