Cserélnél vele? Jogosan irigylem?
Adott egy 33 éves egyedülálló budapesti nő.
Nagyon jó genetikája van, 10 évet simán letagadhat, nagyon csinos!
Egyedül lakik egy szép tágas lakásban.
Napi 4 órát dolgozik (IT) otthonról és havi 600k nettó körül keres vele.
Akkor kell, amikor akar, akkor fekszik amikor akar, tulajdonképpen az év 365 napján azt csinál amit akar - senkihez nem kell alkalmazkodnia, vagy megfelelnie.
Stressz, idegeskedés, feszültség, kötelezettségek - ezek számára ismeretlen fogalmak.
Nagyon sokat van egyedül. Olvas, tanul, főz, zenét hallgat, filmeket néz, takarít, és magát csinosítja kb minden nap.
Az egyetlen problémának mondható aggodalma, hogy egy jóképű, hasonlóan jó egzisztenciával rendelkező srácot keres magának komoly kapcsolatra, akit nem talál és már ketyeg a biológiai órája..
"hogy egy jóképű, hasonlóan jó egzisztenciával rendelkező srácot keres magának komoly kapcsolatra, akit nem talál és már ketyeg a biológiai órája"
Na ebből látszik hogy pasi vagy...
A helyzet az, hogy vannak az igények és vannak az elvárások. Igény, amit te magad nem tudsz nyújtani, de kitételként adod egy partnernél. Ha egy diplomást akarsz, de neked nincs, akkor igényed van.
Ha olyat vársz el, amit te magad is tudsz nyújtani, akkor elvárásod van. Adjon lejebb az elvárásából és legyen egy boldogtalan kapcsolatban (mert attól még nem lesz boldog hogy van egy kanja), vagy maradjon egyedül mert senki nem tudja megadni neki amit ő maga is kínál?
Nem cserélnék bele. Én 23 éves nő vagyok, szintén IT-ban dolgozom, szintén részmunkaidőben, full-homeofficeban (csak még diák vagyok, most váltok levelezős mesterre nappalisról)
Olyan kiemelkedőnek nem mondanám a genetikám (bár rossznak sem), viszont hosszútávú boldog kapcsolatban élek, nem egyedül kelek-fekszem. Most egy kissé el vagyok havazva, de ha váltok levelezőre azt hiszem lazábbak lesznek a dolgok.
Nem cserélnék vele. Szuper jó munkahelyem volt, ahol napi 8 órában sem kerestem annyit, mint a hölgy, de imádtam a munkámat és a kollegaimat is.
35 évesen most vagyok itthon az első gyerekunkkel. Nincs időm se magamra se olvasásra, se semmire. De nem cserélnek vele semmi pénzért. 😃
Milyen biologiai ora?? Barmikor leakasztok egy arba/nevelootthonbol szabadul fiukat gyereknek. Nem kell szulni hozza,h lehessen gyerekem.
Irigyles?? Mindenki a sajat sorsa kovacsa. … nyilvan sokat tanult programozast ,h ennyit keressen vele.
Nem,
hiszen Ő ő, én pedig én vagyok.
Azt nem tudhatom Te miért irigykedsz, nyílván van oka, de ezt egyedül Te tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!