Ugye mennyivel jobb volt ma reggel világosabban menni dolgozni, többet aludni? Az meg kit érdekel, mikor sötétedik, tèl közeleg.
Honnan tudod hogy a jövőben mennyit “nől”? :D
És ez kit érdekel? (Amúgy az “eredeti” a nap járására alapozott helyi idő.)
21#
Én tudom, hogy áprilisig nem kell hozzáfognom. Kiöntöttem a tankból a benzint, megpucoltam a gépet és eltettem jövő tavaszra.
Ok. Nálunk még “nől”, függetlenül attól hogy elrakjuk-e a gépet.
+ mint írtam, más munkák is vannak még bőven odakint
Egyébként majd amikor a szent munkahelyi produktivitásra hivatkozva csak a téli időszámítás lesz érvényben, kíváncsi vagyok, hogy itt, az időzóna keleti felén:
- mennyit csökken majd a szabadtéri vendéglátóhelyek bevétele (pl Budapest, Normafa, Margitsziget stb) - nem az ivósokra gondolok, hanem fagyis, réteses és egyéb ilyesmi,
- mennyit csökken a pl bicajutak melletti fagyizók stb-k bevétele,
- mennyivel több lesz a depressziós,
- mennyivel több lesz az öngyilkos,
- mennyivel több lesz az elhízott, szív-érrendszeri beteg, cukorbeteg és a táppénzes napok száma,
- a bűncselekmények száma.
Mert most júliusban, augusztusban, szeptemberben esténként mindenhol, mindenki nyüzsög, bicajozik, beül, kiül, fut, sétál.
Erre egy órával kevesebb lehetőség lesz, szeptemberben és októberben már nulla lehetőség.
Ráadásul nagyon sok magyar híres arról, hogy csak verőfényes napsütésben, 20-25 fok felett mozdul ki. Augusztusban, sőt, akár szeptemberben ez még simán meglenne munka után - na majd nem lesz.
24 vagyok, a lényeg maradt le:
De a produktivitás nőni fog. Rövid távon!!
Mondjuk ükapáinknak ez nem jelentett problémát:D
"napkeleten, napnyugaton"
Ükapám nem sokszor utazott napi 3 órát 8-9 órás munkába, hogy aztán csak este legyen lehetősége a szabad levegőn lenni…
Értjük, lúzer vagy és semmi életed nincs munka után, csak döglesz a szobádban.
Leszarom, mikor megyek dolgozni, akkor világos van-e. Akkor legyen vilgáos, mikor a hobbijaimmal foglalkozok. Mert nekem vannak, még ha a magadfajtának fáj is ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!