Ugye mennyivel jobb volt ma reggel világosabban menni dolgozni, többet aludni? Az meg kit érdekel, mikor sötétedik, tèl közeleg.
"Az meg kit érdekel, mikor sötétedik,"
Hát, remélem nálatok tökéletes a közbiztonság. Nálunk nem annyira és én nőként azért félek egy kicsit, mikor munkahelyről 5-6 környékén sötétben megyek haza.
"Mondjuk azokat érdekli, akiknek van valamennyi élete és ezért munka után még csinálnának valamit"
És ki tart vissza? Vagy azt akartad mondani hogy abban az egyetlen órában volt csak életed, amivel visszább lett tekerve?
Kedves leszavazó 75-os!
Mi bajod van a 3-as válaszommal, hogy leszavaztad?
Nem én tehetek róla, hogy a városomban szar a közbiztonság és tavasz óta elhatalmasodott itt a drogosok, alkoholisták száma. Bocs, ha nőként félek sötétben egyedül az utcán. 😡🤦
Látom a 75%-os, csak a leszavazó gombot ismeri. Ész érveket nem tud, ezért az ő együgyű értelmi szintjének megfelelően ad hangot a véleményének.
Adsz nekem önvédelmi leckéket ingyen?
Olyan szinten teszek rá, hogy sötétben megyek-e dolgozni, hogy az elmondhatatlan. Felőlem ebédszünetig is lehet sötét.
Viszont az kicsinál, ha a szabadidőmben kell sötétben kuksolni a szobában, ezért idén a nyári szerint fogok élni télen, rugalmas a munkaidőm, megtehetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!