Ugye mennyivel jobb volt ma reggel világosabban menni dolgozni, többet aludni? Az meg kit érdekel, mikor sötétedik, tèl közeleg.
Figyelt kérdés
2023. okt. 30. 07:36
11/32 anonim válasza:
Nagyon megvisel ez az odavissza állítgatás, de a hajnalpír csodás volt.
13/32 anonim válasza:
12
Októberben még nyírja, és augusztusban, szeptemberben pláne, amikor állandó téli esetén nyírhatja fejlámpával.
14/32 anonim válasza:
Tok mind1. Eszre se vettem, hogy at kellett allitani, utolag tudtam meg
15/32 anonim válasza:
Ugyanannyit alhattam, és ugyanúgy sötétben kellett kelnem és indulnom mint eddig.
Cserébe zseblámpával kell hazamennem. Csodálatos.
16/32 anonim válasza:
Október már tél? Lemaradtam valamiről?
17/32 anonim válasza:
Tavaly én is október végén nyírtam le utoljára a füvet. Javítsátok ki ha tévedek, de én úgy tudom télen nem szoktak kaszálni.
18/32 anonim válasza:
Mi akkor szoktunk füvet nyírni amikor nő a fű. Ami simán előfordul huszon-x fokokban, annak meg nincs vége csak azért mert xy dátum van és órát állítottunk.
De avart gereblyézni, seperni, havat takarítani, árkot, tetőt stb-t rendberakni is csudijó móka zseblámpával.
19/32 anonim válasza:
18#
Nem nől már annyit. Amúgy meg a téli időszámitás az "eredeti"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!