Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én vagyok vele így?

Csak én vagyok vele így?

Figyelt kérdés

Gyk függő lettem,olyan szinten betud szipantani hogy napi több órát is képes vagyok pörgetni?

Mi lenne rá a megoldás?

Ti milyen gyakran szoktatok gyakorizni és mennyit?(egy kort is irjatok)

Köszönöm:*)

2023. okt. 29. 01:00
 1/10 anonim ***** válasza:
6%
igen, csak te
2023. okt. 29. 01:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Velem is volt már ilyen, de pl instagrammal is, nem csak gyakorin.

Elgondolkoztam miért eshettem bele (túl szomorú, vagy unott stb) és megpróbálok a következő napokban annak teljesen az ellentétét csinálni és megoldani a mögöttes problémát.

2023. okt. 29. 01:12
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

Én is így vagyok. Konkréttan függő vagyok.

Az egyetlen módi, ha teljesen leállsz vele.

Ha úgy tolod, hogy "na, csak a megválaszoltakban lévő updatere, meg a figyelt kulcsszavakra figyelek" akkor 1-2 napig menni fog, de aztán csak újra kérdéseket fogsz vadászni a kategóriáidban.

Épp ugyanolyan ingerfüggőség, mint a facebook vagy az insta görgetése. Mindig új és új ingert akarsz, györs dopaminkielégülés, aztán megint újat és újat.

Nagy eséllyel nincs mit kezdened azzal az idővel.

2023. okt. 29. 01:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
En evekig nem gyakoroztam tini korom ota, most fiatal felnottkent par honapja sajnos megint raszoktam. :D Es marha erdekes volt visszamezni a 10 evvel ezelotti kommentjeimet is. :DD Na meg ugy beszippantotty h par kategoriaban mar benne vagyok a top 40-ben, mint top valaszado. XD
2023. okt. 29. 01:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is örökké itt vagyok, sőt redditen is tolom. Egyértelműen függő vagyok.
2023. okt. 29. 03:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Munka után itt vagyok, nincs senkim, csak tesó-szülők, de nem élünk együtt. Sok a szabadidőm, van, hogy mással töltöm ki (takarítás, ügyintézés, olvasás, van hogy képzésre járok), de a hiány az az emberi kapcsolatok, a társ: ezt "pótlom" ezzel a tevékenységgel. Egyes kategóriában én is jó vagyok, de ez nem nagy erény nekem. (F!)
2023. okt. 29. 05:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Szoktam gykzni ha nem

Is visszaterek

Hianyzik hogy nincs barati kozossegem

36f bp

2023. okt. 29. 20:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Velem ez általában akkor fordul elő, ha nem ír nekem senki, befelé fordulóbb idoszakom van, ami elég gyakori, és most is ilyenem van.
2023. okt. 30. 00:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Velem is volt ilyen, még regisztráció után nem sokkal, cserébe akkor viszont laza 2-3 évig, minimum, tarthatott ez az állapot. Képes voltam órákat (napi szinten min. 4-5 ó.) itt válaszolgatni, elnézelődni, főleg, amikor a szociális életem épp a béka popója alatt volt, és ide menekültem (gimi vége + egyetem közepe = Covid ideje).

Mostanra csak napi 2-3 alakalommal vagyok itt, átfutom ennek a főtémának a kérdéseit, válaszolok párra, amire van kedvem/ötletem, aztán megyek is tovább. Szerintem max. 1-1,5 órát tölthetek már csak itt. Lenne többre is időm, de kedvem aligha; ennyire nem vagyok kibékülve az itteni kérdések minőségével, és pár tag viselkedésével. Tisztelet a kivételnek.

23/L

2023. nov. 8. 21:24
 10/10 A kérdező kommentje:

Az azért durva hogy még mostis napi szinten 1,5 órát gyakorizol,és nem idegesít hogy erre pazarlod azt a sok időt.

Most úgy írom hogy nekem az hogy napi szinten 1,5 óra normális legyen egy kicsit kiakasztó😅

Nekem az optimális heti 1,5 óra max 2 de semennyivel nem több.

Mostmàr úgy döntöttem hogy csak a saját kérdéseimre válaszolok és amire eddig válaszoltam,ha ezt nem tudom betartani akkor törlöm az egész fiókom.

Brutális hogy mennyire nincs értelme az egésznek,és csak pillanatnyi addikciót okoz és 2 perc múlva kb semmire nem emlékszel belőle...

Mennyivel jobb lenne az életük az embereknek ha azt az időt,saját maguk épitésével vagy élményekkel töltenék.

Tehát igen,nekem szerencsére időben jött a felismerés és ha kell akkor inkább törlöm minthogy hosszútávon a saját életemet megkeseritem.

2023. nov. 8. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!