Valaki nyugtasson meg:Ugye 2024.március 31-kén megint lesz nyári időszámítás? Nem akarom,hogy nyáron este 8-kor sötét legyen! Ne már!
24
Pont ez az!!!!
Jó, nem magamról beszélek, én kimegyek futni sötétben is, csak utálom.
De gyerekeket nem látni (világosban, azonos időpontban viszont igen), párokat, andalgókat kevésbé látni, kutyaséták rövidebbek.
Szerintem meg reggel nyolckor töksötétben teljes agykapacitással figyelni az órán a suliban egészségtelen.
De ez úgyis olyan dolog, hogy sosem fogja tudni egymást meggyőzni a két oldal, és akármit is döntenek, valakik anyázni fognak. Remélem, a téli győz. :D
36
Őszintén válaszolj, de kérlek tényleg erre, ne másra.
Te szabadidődben otthon kuksolsz? Otthon filmezel, olvasol, nem mozdulsz ki? Nyáron se? (Mert a télivel nyáron se mozdulhatnál ki egy standard 17-ig tartó munkaidő után.)
Hogy a bánatba ne mozdulhatnál ki nyáron? Júniusban 8-kor sötétedne.
És kimozdulok, persze. Mondjuk valóban nem vagyok szabadlevegő fanatikus, de járok játszótérre a kölykökkel, meg az erdőszélre a kutyával. Bármi másra, városban sétálás, fesztiválok, koncertek, fagyizás, feltalálták a közvilágítást.
De szerintem ne akarjuk győzködni egymást, aki pacsirta típus, az nem bánja, ha reggel sötétben kell elindulni és dolgozni kezdenie. Aki meg bagoly, mint én, annak nagyon fáj.
Én a felkelésben inkább bagoly vagyok, de pont teszek rá, hogy reggel sötét van-e.
Viszont megnézem, hogy augusztusban az este 7-es világos mellett hogyan sétáltatsz kutyát, meg mit szólnak a gyerekeid, ha be kell vonulni már fél 7-7 felé.
Városi vagyok, de sötétben a bűncselekmény is több, orra is esek és életkedvem sincs. Nem véletlen ürül ki a város sötétben, már a bulihelyeket leszámítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!