Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tudnatok tanäcsot adni?

Tudnatok tanäcsot adni?

Figyelt kérdés
Bejelöltem egy embert facen akit lätäsbol ismerek veletlenul masnap levettem a jelölést mikor észrevettem erre elkezdett szegyeniteni nehany embernek hogy minek jeloltem be de ezt utolag tudtam meg ilyen helyzetben mi lenne a helyes reakcio? Azt hiszem eleggé magära vette a dolgot nem szeretnék kesobb ebbol problémat ha esetleg összefutunk. Megis mit kellene tennem?
2023. okt. 26. 15:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen tanács kellene? Magát égeti a hülyeségével. Hadd csináljon hülyét magából.
2023. okt. 26. 16:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak annyira zavar mert nem meg bantani akartam most meg lejarat meg vegulis az én hibäm is volt nem kellett volna bejelolnom utänna meg levenni de veletlen volt azthittem hogy észre sem fogja venni ha leveszem
2023. okt. 26. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Nem számít.

Lejárat? Ki előtt mégis? Aki előtt ezzel bárkit le lehet járatni, annak nem számít a véleménye.

Ha találkoztok, akkor meg ember leszel, és egyenesen elmondod mi történt.

2023. okt. 26. 16:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Azota csak Ezen ragom magam Mär a fejem is belefajdult légyszivesebben letiltanäm de az ugysem lenne megoldas mivel itt ott összeszoktunk futni de köszönö viszonyban sem vagyunk meg azota zavar is ha lätom öt félek hogy sok ember elott Kinos helyzetbe hoz a hatam mogott majd
2023. okt. 26. 16:49
 5/7 A kérdező kommentje:
40evesek vagyunk de van elég sok közös ismerosünk akik elott tuti befog sarozni meg mar megis tette nehany ember elott nemigazan tudom mit kellene tennem eleggé zavar ha kibeszelnek a hatam mogott a vegen meg elhord mindennek egy ilyen hulyeség miatt
2023. okt. 26. 16:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Neked mi a búbánat van az á betűddel a billentyűzeten? 🤨
2023. okt. 26. 20:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Ilyen a billentyuzetem
2023. okt. 26. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!