Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A fiatalok (20-30) rengeteg...

A fiatalok (20-30) rengeteg pénzt költenek élményekre, szórakozásra, akkor ezekszerint Magyarországon mégiscsak a jólét az általános?

Figyelt kérdés
2023. okt. 21. 18:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én rengeteget költök lakbérre. 29/f
2023. okt. 21. 18:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy kinek mik az igényei. Nekem 33 évesen egy utazás többet ér, mint egy cigi, alkohol, mekis kaja..stb..

És azt se feledd, egy 20 éves még nagy valószínűséggel otthon lakik a szüleinél, tanul, esetleg elmegy diákmelózni, hogy a bulira megkeresse a pénzt.

2023. okt. 21. 18:18
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Ui. Nekem hitelmentes saját lakásom van a párommal, nekünk csak a rezsit kell fizetni. Se gyerek, se autó, se káros szenvedély.
2023. okt. 21. 18:19
 4/12 anonim ***** válasza:
64%
Igen, meg minden családnak 13 millió megtakarítása van, abból jut ezekre, nem? Az átlagot mindig a felső pár % húzza fel. Hétköznapi embereknél azt látom, hogy vagy spórolnak minden centen, mert gyűjtenek lakásra, akármire, van is félrerakva elég, vagy költenek, de akkor nincs megtakarításuk. Szóval ez általában ilyen “igen, de” helyzet.
2023. okt. 21. 18:31
 5/12 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező honnan szedted ezt az "adatot"? A legtöbben nettó 300 at visznek haza, abból túl sok élményre alapból nem fog futni
2023. okt. 21. 18:56
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
27 évesen szerintem még beleesek a fiatal kategóriába, de egy fillért sem költök semmire, mert nincs mit. Külföldön sem jártam még soha. Ha a szüleim nem lennének, rég éhen haltam volna egy híd alatt a drága kormánynak hála, akik miatt lehetetlen akár csak 100 ezret is keresni havonta. Szóval mindenki a saját nevében beszéljen.
2023. okt. 21. 19:19
 7/12 anonim ***** válasza:
68%

"akik miatt lehetetlen akár csak 100 ezret is keresni havonta"

Hát, valami miatt mégis az összes munkáért több mint nettó 100 ezret kapsz.

Szerintem inkább te nem dolgozol sehol. Te egy életképtelen nagygyerek vagy. Te magad írtad, idézlek: "Ha a szüleim nem lennének, rég éhen haltam volna egy híd alatt"

Mi lenne, ha élősködés helyett elhúznál végre dolgozni?

2023. okt. 21. 19:28
 8/12 anonim ***** válasza:
53%
igen, csak Te vagy ilyen csóró
2023. okt. 21. 20:13
 9/12 anonim ***** válasza:
12%
#7 Nagy az arcod fidesz-fan, lehet hogy neked intéztek valami zsíros állást a haverok, de a nagy többség nem jár ilyen jól. Ha 10 féle dolgot nem próbáltam egyetem óta egyet se, nem én tehetek róla hogy ebben a putri fos országban már ahhoz is milliárdosnak kell lenned hogy pénzt keress, mert még egy rohadt fényképezőgép-objektív is 3 millió...
2023. okt. 21. 20:26
 10/12 anonim ***** válasza:
78%

1. Holnap menj le futni 10 km-t minimum, hogy a benned lévő feszültséget levezesd!

2. Nem vagyok fidesz-fan. 🤦🤷

3. Diplomás ember vagyok, aki a szakmájában helyezkedett el önállóan, minden segítség nélkül. Igen, ilyen is van. 😉 Nettó 270 ezret keresek.

4. Egy tükörreflexes fényképezőgép objektívvel nettó 200 ezer alatt kijön. 😉

[link]

5. Gyárba, kereskedelembe (árufeltöltő) jelentkeztél már?

2023. okt. 21. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!