Miért tűnik úgy nekem hogy Magyarországon nincsen olyan jólét?
Hát nézzük:
Miközben a lakossági fűtés lassan pusztító körülményeket csinál, a mindenfélékkel való tüzelés miatt ( kezelt fa, gumi, műanyag stb)
Ez lenne az a jólét??
Tiszta szégyen nálunk a lakossági fűtés meg sok minden más is..
Nekem meg nem így tűnik. Várólisták vannak 20-30-40 milliós autókra. Tele van minden bevásárlóközpont és a nagyobb élelmiszerláncok üzletei. Nem egy nagyon nagy városban lakom, de sorra nyílnak az új boltok, és mindegyik megél, mindenhol sok a vásárló. Annyira rosszul élnek az emberek, hogy már nem tudják, hogy hol költsék a pénzüket.
Mindenhol vannak rosszabbul élő réteget. USA-ban is találsz összetákolt vityillókban mindent elégetve fűtő embereket.
A lakossági fűtés nem szégyen. A legtöbb helyen távfűtés vagy gázfűtés van. És akik tüzelnek, azok sem mind égetnek el bármit.
ÉN, elmondom, hogy mit tapasztalok.
- Utak és parkolók tele.
- Minden 2. kocsi SUV, vagy legalább német prémium márka.
- Boltok tele.
- Áruk fogynak.
- Kukák tele üditős és VIZES palackkal. Mellettük óriás TV dobozok.
- Tökömig érő kölkök kezében nagy Alma telefon, lábukon Nájki Erforce1akármi cibő, márkás ruha, márkás hátizsák.
És itt a Gyakori. Ahol mindenki 500+ -t keres, diákmelóból vett lakást, hitele nincs és nem is volt, és múltkor írta valaki, hogy az ő környezetében mindenkinek van 1 évi fizu tartaléka. Illetve tegnap írta valaki, hogy olyan nincs, hogy egy egyedül álló anya, a hónap végén nem tud kifizetni számlákat, én hazudok, mert feléjük mindenki ki tudja.
Hallottál már a hitelről? Csak mert sokan arra vesznek autót meg még tv-t is. Nehogy azt hidd, hogy azért van ennyi jó autó, mert mindenki zsebből kifizet 8 milliót.
Relatív hogy mit nevezünk jólétnek.
Kuvait-hoz képest nyilván jólét van, Ausztriához képest már nem igazán...
6.-ra.
Ja...mert a hitelt azt adják önerő nélkül, és nem is kell havi 150-200-at visszapengetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!