Lehet olyan, hogy tetszünk valakinek, de ez nem látszik az illetőn, mert nem adja jelét?
Figyelt kérdés
Te csináltál már hasonlót vagy veled csinálta valaki ezt és a végén meglepődtél, amikor megtudtad?2023. okt. 20. 23:03
1/10 anonim válasza:
Általában akik nem kellenek senkinek azok nem szoktak már nyíltan elkezdeni pörögni vkin meg rajongani vagy akarmit is.
2/10 anonim válasza:
Szerintem nem bűn ha vki elrejti az érzéseit, lehet, hogy így próbálja védeni magát a csalódástól, mert tudja hogy a szeretett személy csak fájdalmat okozna neki, ha térben és/vagy időben nem jókor találkoztak, vagy egyszerűen nem illenek össze.
3/10 anonim válasza:
Kedves 1es válaszoló! Már miért ne kellenének vkinek? Csak mert vki kicsit zárkózottabb nem azt jelenti hogy nincs lelki társa...szimplán nem oldódik fel minden ember körül csak bizonyosok között.
5/10 anonim válasza:
Igen, sokszor nezett engem, de olyan komoly tekintete volt ahogy nezett ram. Nem ertettem, hogy miert nez igy ram. :D
Akkor tudtam meg, amikor egyik kozos ismeros megkerdezte, hogy tetszik-e nekem a csaj…
6/10 anonim válasza:
Nem js azt irtam hogy aki csendes nem kell senkinek. Még értepmezni se tudnak egy mondatot!
7/10 anonim válasza:
Igen, volt.
Tobb oka is lehet. Elkepzelheto, h az illeto csak nagyon csendes, visszahuzodo, nem szivesen mutatja az erzeseit. De lehet, h foglalt. Attol meg tetszhetsz neki, de nem fog lepni semmit
8/10 anonim válasza:
Na de akkor honnan veszed, hogy tetszel neki, ha nem adja jelét?
9/10 anonim válasza:
8# gondolom csak kivancsi volt igy feltette a kerdest vagy utolag tudta meg es mar keso
10/10 A kérdező kommentje:
Például, ha utólag derül ki valakiről, hogy tetszel/tetszettél neki.
2023. okt. 21. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!