Miert van ennyi nagykepu "kondis" csaj?
Figyelt kérdés
Vekony csajok, azt hiszik, influencerek, igy az instan is a szokasos semmi ertelmes kontentet sem tudjak felmutatni, amugy meg hisztiznek, hogy rajuk se neznek. Csak a popsikaedzest nyomjak, es sehogy nem neznek ki... Vekonyak, egy deka izom sincs rajtuk, kozben Dubi Annanak hiszik magukat :D2023. okt. 20. 21:53
1/7 anonim válasza:
"Miert van ennyi nagykepu kondis csaj?"
Mert ez a divat, ez a trend, ez a korszellem. Miért frusztrál? Nincs náluk esélyed?
2/7 A kérdező kommentje:
Mert retek genetikam van. A derakam vastag, nincs nagy seggem, a hatam meg kb olyan, mint egy testepito ferfie.
2023. okt. 20. 22:01
4/7 anonim válasza:
Szerintem - szigorúan látatlanban - semmi probléma nincs az alakoddal, többet ér, mint az "influencerek" 80%-a.
5/7 anonim válasza:
Ha megreszelnek tèged is a fèrfiak szerintem ne foglalkozz vele, márpedig gondolom igen.
Küldj privát kèpet, megmondom fèrfikènt az őszintèt ,hogy mit látok de szerintem tuti jobb vagy annál mint amilyen negatívan làtod💪🙂
6/7 anonim válasza:
Én ezt nem tapasztaltam.Nem vagyok egy pehelysúlyú birkózó én sem, de kondis kiscsajok sem kötöttek még belém, hogy nem vagyok a súlycsoportjuk. Ne vedd magadra más hülyeségét. Ha megjegyzést tesz rád az nem téged minősít, hanem őt. Esetleg szimplán csak kényelmetlen neki az adott szituáció és inkább lenézően viselkedik, hogy magát fedezze.
7/7 anonim válasza:
Mert gyúrás közben zavarod őket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!