Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miert van ennyi nagykepu...

Miert van ennyi nagykepu "kondis" csaj?

Figyelt kérdés
Vekony csajok, azt hiszik, influencerek, igy az instan is a szokasos semmi ertelmes kontentet sem tudjak felmutatni, amugy meg hisztiznek, hogy rajuk se neznek. Csak a popsikaedzest nyomjak, es sehogy nem neznek ki... Vekonyak, egy deka izom sincs rajtuk, kozben Dubi Annanak hiszik magukat :D
2023. okt. 20. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
53%

"Miert van ennyi nagykepu kondis csaj?"

Mert ez a divat, ez a trend, ez a korszellem. Miért frusztrál? Nincs náluk esélyed?

2023. okt. 20. 21:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Mert retek genetikam van. A derakam vastag, nincs nagy seggem, a hatam meg kb olyan, mint egy testepito ferfie.
2023. okt. 20. 22:01
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
És irigy vagy rájuk?
2023. okt. 20. 22:07
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem - szigorúan látatlanban - semmi probléma nincs az alakoddal, többet ér, mint az "influencerek" 80%-a.
2023. okt. 20. 22:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha megreszelnek tèged is a fèrfiak szerintem ne foglalkozz vele, márpedig gondolom igen.

Küldj privát kèpet, megmondom fèrfikènt az őszintèt ,hogy mit látok de szerintem tuti jobb vagy annál mint amilyen negatívan làtod💪🙂

2023. okt. 21. 08:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Én ezt nem tapasztaltam.Nem vagyok egy pehelysúlyú birkózó én sem, de kondis kiscsajok sem kötöttek még belém, hogy nem vagyok a súlycsoportjuk. Ne vedd magadra más hülyeségét. Ha megjegyzést tesz rád az nem téged minősít, hanem őt. Esetleg szimplán csak kényelmetlen neki az adott szituáció és inkább lenézően viselkedik, hogy magát fedezze.
2023. okt. 21. 12:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert gyúrás közben zavarod őket..
2023. okt. 21. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!