Hogy tudnám beégetni az excsajom nagyképü apját?
Ők egy sokadik generációs értelmiségi család. A papa, egy megyeszékhelyűnkön elismert és nepszerü sebész föorvos. A város elitjei körében mozog. Nem nézte jó szemel hogy én a lányával vagyok. Többek közt ezért is dobott a csaj.
Találtam a papáról egy fotót ahol a város elitjeivel van. A polgármester, az itt lévő egyetemi rektor, s még néhány jólmenő vállalkozó.
Amikor így ezekkel az emberekkel van, de beszólnék neki, hogy megvolt a lánya föorvos úr! És kébzelje már nem volt szűz. Vagy valami ilyesmi.
Hogy álljak bosszút az apján? Hogy leszáljon a magas lóról az öreg, hogy nem akkora királyok a városban, mint ő aztat hiszi. Azért mert én bisztonsági őr vagyok attól még méltó vagyok a lányáhóz.
Fontos ez, Papi?
Valszeg jobb a kapcsolatrendszerük, mint neked, simàn elpaskoljàk a feneked.
Ezért nem nézte jó szemmel, hogy a lányával vagy, mert egy kisebbségi komplexusos bunkó vagy, aki egy mondatot nem tud helyesen leírni. Szóval nem nagyon leszel ellenfél a sebész professzorral szemben.
KéBzelje? BiSZtonsági őr vagy? BiSZtos? :))
1.) Ha ilyen gyerekes hülyegyerek lenne a lányom barátja, én is nyomást gyakorolnék rá, hogy szakítsanak.
2.) Helyesírásodból ítélve, nem csak az értelmiségi elitből lógsz ki, de egy átlag középosztály
beli családhoz képest is műveletlen suttyó vagy.
Azt a fantasztikus ötletet már elvetetted, hogy odaszarsz az ajtajuk elé?
Mikor állsz már le?Szánalmas vagy, csak magadat égeted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!