Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy tudnám beégetni az...

Hogy tudnám beégetni az excsajom nagyképü apját?

Figyelt kérdés

Ők egy sokadik generációs értelmiségi család. A papa, egy megyeszékhelyűnkön elismert és nepszerü sebész föorvos. A város elitjei körében mozog. Nem nézte jó szemel hogy én a lányával vagyok. Többek közt ezért is dobott a csaj.

Találtam a papáról egy fotót ahol a város elitjeivel van. A polgármester, az itt lévő egyetemi rektor, s még néhány jólmenő vállalkozó.

Amikor így ezekkel az emberekkel van, de beszólnék neki, hogy megvolt a lánya föorvos úr! És kébzelje már nem volt szűz. Vagy valami ilyesmi.

Hogy álljak bosszút az apján? Hogy leszáljon a magas lóról az öreg, hogy nem akkora királyok a városban, mint ő aztat hiszi. Azért mert én bisztonsági őr vagyok attól még méltó vagyok a lányáhóz.

2023. júl. 20. 16:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Ha ilyen hülyeségeken jár az agyad, akkor nem vagy méltó rá. Mit érnél el vele? Őszintén. Max kiröhögnének.
2023. júl. 20. 16:38
 2/19 Noren1989 ***** válasza:
80%

Fontos ez, Papi?

Valszeg jobb a kapcsolatrendszerük, mint neked, simàn elpaskoljàk a feneked.

3/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezért nem nézte jó szemmel, hogy a lányával vagy, mert egy kisebbségi komplexusos bunkó vagy, aki egy mondatot nem tud helyesen leírni. Szóval nem nagyon leszel ellenfél a sebész professzorral szemben.

KéBzelje? BiSZtonsági őr vagy? BiSZtos? :))

4/19 anonim ***** válasza:
100%

1.) Ha ilyen gyerekes hülyegyerek lenne a lányom barátja, én is nyomást gyakorolnék rá, hogy szakítsanak.

2.) Helyesírásodból ítélve, nem csak az értelmiségi elitből lógsz ki, de egy átlag középosztály

beli családhoz képest is műveletlen suttyó vagy.

2023. júl. 20. 16:48
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem belémállni kell, jó ötleteket adjatok!
2023. júl. 20. 16:52
 6/19 anonim válasza:
86%
Aztat úgy köll csinálni ahugyan írtad tesa,tudnia köll hogy megvolt a kicsaje!!Édes drága istenem,hogy van ilyen ember aki kitalál egy ilyen kérdést,energiát,időt fektet bele,de legalább jó lenne,ez így csak egy rossz,idióta kérdés,talán sok filmet néz a haver,ott láttam már ezt...
2023. júl. 20. 16:57
 7/19 anonim válasza:
88%
Már legalább 2-3x megkérdezte ugyanezt. Múltkor oda akart 💩ni. Csinálj amit akarsz, megerősíted, hogy remek döntés volt elhagynia téged. XD nem is értem, miért jött össze veled egyáltalán...lehet pillanatnyi elmezavar.
2023. júl. 20. 17:12
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Béna vagy. Nem is az a gond, hogy trollkodsz, hanem, hogy vicces sem vagy 😒
2023. júl. 20. 17:13
 9/19 anonim ***** válasza:
83%

Azt a fantasztikus ötletet már elvetetted, hogy odaszarsz az ajtajuk elé?

Mikor állsz már le?Szánalmas vagy, csak magadat égeted!

10/19 anonim ***** válasza:
31%
Nehogy még ügyed legyen belőle.. ezek a pénzes úrizálo sznobok egyből jelentenek fel..
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!