Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért tartogatnátok az excsajotok telefonszámát?
Elvileg kb 10 évvel ezelött voltak együtt, de a csaj száma még mindig benne van a telefonjába. Azóta vett új telefont, és az ő számát is átmásolta. Ő nem tudja, hogy én tudom, hogy az a csaj a volt barátnője. Miért? :( Hülye vagyok, hogy ilyenen stresszelem magam? Miért nem törli ki? Elvileg nem tartják a kapcsolatot.
27 éves a barátom. Én 22 vagyok. 3 éve vagyunk együtt.
azt hiszem az első komoly kapcsolata a csaj
emlékként? jó látni ha benne van a telefonba? na de 10 év után is??? nem értem
Én sosem törlök ki egyetlen telefonszámot sem a telefonomból, emiatt az összes exemé benne van. Amikor telefont cseréltem az összes számot felmásoltam a szgépre, onnan rá az új mobilra.
De ez miért probléma? Ott van egy szám, amíg nem hívogatja, addig miért kezdenél féltékenykedni?
jó, lehet igaz, de akkoris bosszantó
nem rég rendezte át az egész telefonkönyvét és mindegyikhez rendelt külön képet is. mind a 130hoz, hogy legyen mellette
és ahhoz is rendelt
nekem furcsa volt
nem tartogatom, ki is töröltem őket elég gyorsan.
viszont fejből tudom mindháromét, pedig a legelsővel már tényleg kb 9-10 éve vége, és nem szoktunk beszélni egyikükkel sem. szívás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!