Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy tudnám beégetni az...

Hogy tudnám beégetni az excsajom nagyképü apját?

Figyelt kérdés

Ők egy sokadik generációs értelmiségi család. A papa, egy megyeszékhelyűnkön elismert és nepszerü sebész föorvos. A város elitjei körében mozog. Nem nézte jó szemel hogy én a lányával vagyok. Többek közt ezért is dobott a csaj.

Találtam a papáról egy fotót ahol a város elitjeivel van. A polgármester, az itt lévő egyetemi rektor, s még néhány jólmenő vállalkozó.

Amikor így ezekkel az emberekkel van, de beszólnék neki, hogy megvolt a lánya föorvos úr! És kébzelje már nem volt szűz. Vagy valami ilyesmi.

Hogy álljak bosszút az apján? Hogy leszáljon a magas lóról az öreg, hogy nem akkora királyok a városban, mint ő aztat hiszi. Azért mert én bisztonsági őr vagyok attól még méltó vagyok a lányáhóz.

2023. júl. 20. 16:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Az előző kérdésedben már eldöntötted, hogy a kapujuk elé sz#rnál. Most miért kell mégegyszer megkérdezned?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

2023. júl. 20. 17:19
 12/19 anonim ***** válasza:
74%

Elégé proli megoldás. 21. században élünk és a lányok nagy része nem szűzen megy a házasságba.

A beszólásodra én visszaszólnék: "Te voltál a lányom életének legrosszabb két perce. Húzz el innen a francba a 10 centis farkaddal örökre!"

2023. júl. 20. 17:46
 13/19 anonim ***** válasza:
11%
12. Főleg ha 2 xer akkora ... rugd le egy foci labdaval.
2023. júl. 20. 17:57
 14/19 anonim ***** válasza:
83%
Ha ekkora nagy legény vagy, Kérdező, akkor tán magadtól is ki tudod találni hogy mit csinálj, nem?
2023. júl. 20. 18:25
 15/19 anonim ***** válasza:
87%

Valószínű, hogy nem a munkádat nézte le, mert nekem is vannak biztonsági őr barátaim. Az már sokkal gázabb, hogy egy kisebbségi komplexusos ostoba, tanulatlan ember vagy, hatalmas egóval és pofával.

Nem mellesleg pitiáner és gyerekes is.

Szóval én a papának adok igazat, én sem szeretek primitív embereket tudni magam körül.

2023. júl. 20. 18:30
 16/19 anonim ***** válasza:
9%
15. Papa sznob.
2023. júl. 20. 18:48
 17/19 Tudi333 ***** válasza:
12%
Itt mindenki szent életet él? :))) Hát találj ki kérdező valami jót, de vigyázz, mert tényleg úgy kell csinálni, hogy ne derüljön ki, hogy te voltàl. Nem nézem ki belőled, ha itt kérdezgetsz, hogy bármi jót ki tudnál találni vagy azt profin kivitelezni, ha valaki adna egy használható ötletet. Inkább örülj neki, hogy megdugtad a főorvos lányát oszt cső.
2023. júl. 21. 00:13
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Na, ekkora suttyóval mint te, akkor sem lennék együtt, ha apám esetleg nem ellenezné. :D

Komolyan nem értem, mi bajuk van veled :D

2023. júl. 21. 13:14
 19/19 anonim válasza:
Szerintem engedd el. Bármit is csinálsz, visszaüt, így vagy.
2023. okt. 13. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!