Miért éljek, ha sose voltam szerencsés semmiben sem?
Mások annyiféle téren sikeresek, szerencsések, míg én soha semmiben.
Mások olyan könnyen feltalálják magukat mindenféle helyzetben, míg én nem, sőt én egy nagyon béna ember vagyok, aki semmihez se ért. Más velem egykorúnak (29 vagyok) már több gyereke is van, míg nekem egy se, de nem hiszem, hogy nekem sikerülne felnevelni egy gyereket. Bár van párom, de még sem vagyok magammal megelégedve.
Folyton csak csalódások érnek az életben, másoknak szinte semennyi.
Kérdező.
Párkapcsolatban élek és nekünk sincs gyerekünk és hidd el, nem is hiányzik a gyerek.
Minek?
Ez csak egy, rossz társadalmi berögződés, hogy kötelező gyereket vállalni.
Az, hogy nem vagy, szerencsés, ez nem igaz.
Soha ne azt nézd!
Egy hajléktalan nem szerencsés.
Vagy az, akinek elvette a lakását a végrehajtó.
Aki sérülten született vagy az, akik szar, mérgező kapcsolatban élnek.
Te, kérdező egészséges vagy?
Megvannak kezeid, lábaid?
Ha igen, ne siránkozz.
És soha ne mással foglalkozz, hogy ki mit ért el.
Soha be másokhoz hasonlítsd magad.
Nekem pl. nincsenek barátaim,de van egy csodálatos párom.
Van szabadidőnk, kirándulni, jó könyveket olvasni,jó filmeket nézni,színházba járni.
Nem beszélek nyelveket.
Minek? Ettől nem vagyok kevesebb senkinél.
Nincs érettségim, de cserébe van egy jó szakmám.
Nincs új autóm,de elvisz mindenhová a 17 éves öreg autóm is.
Azért mert sok minden nincs, vagy így hozta az élet, vagy mert tudatosan irányítottam ilyenné az életem, mindez nem jelenti azt, hogy sajnálni kéne magam, vagy eldobni magamtól az életet.
Engem nem érdekel más élete.
Ha valaki jobban él,mint én, nem siránkozom, mert tudom, hogy nem tettem annyit érte, hogy úgy éljek,mint ő.
Az egyik edzőm azt mondta,mindig arra törekedj ,hogy a tegnapi Önmagadnál jobb legyél.
Van Párod(direkt írtam nagybetűvel) , már ez is nagy dolog hidd el.
Engem is mindenki irigyel de a kudarcokat csak a szüleim làttàk meg amiket nem mondtam el nekik azt ők se.
16 èvembe került az amire mások azt mondják,hogy de jó neked meg könnyű neked.
Ès képzeld állandóan olyan szituációba kerültem fèrfikènt ,hogy a mások problémàját is nekem kellett megoldani .Fel a fejjel és előre
mi az a szerencse?
Amim van. Drága autó, hitelmentes családi ház, feleség, gyerek.. egyik sem a szerencsének köszönhető. Közel 10 évnyi munka van mögötte, amit senki se lát.
Elni kell tovabb, hatha bejon egy szerencse.
Pl lotto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!