Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha meghal egy ismerősötök,...

Ha meghal egy ismerősötök, rokonotok, akivel ismerősök voltatok valamilyen közösségi oldalon, ti törlitek az ismeretséget?

Figyelt kérdés
2023. okt. 18. 12:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Egy barátom gyilkosság áldozata lett, de nem, nem töröltem sehonnan.

A történtek után egy ideig nem néztem a szociális médiát, mert sokan zaklattak ez ügyben, újságírók, önjelölt pletykafészkek, kíváncsiskodók, meg pár ilyen true crime podcast fanatikus kotnyeles f@sz is. Párat elküldtem az anyjába, de aztán már nem volt energiám rájuk.

De ma már inkább szép emlék az archivált oldala, néha megnézem a régi üzeneteket, képeket. Mint kimenni a sírjához, csak virtuálisan.

2023. okt. 18. 14:52
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van több egy évben, a legtöbb ember mindegyiken felköszönt “biztos ami biztos” alapon. (Persze szoktak érdeklődni hogy melyiket tartom, de nem nagyon tudnak mit kezdeni az “egyiket se” válaszommal)

Én voltam a 17-es

Elfér. 🤷‍♀️ nem foglal számottevő tárhelyet, nem kér enni, nem látok rá okot hogy töröljem.

2023. okt. 18. 15:10
 23/26 anonim ***** válasza:
nem
2023. okt. 18. 16:58
 24/26 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. okt. 18. 17:40
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem, emlék.
2023. okt. 18. 20:28
 26/26 anonim ***** válasza:
71%
Nekem is hirtelen nagyon fiatalon elhunyt a legjobb barátnőm balesetben(26 évesen). Dehogy törlöm. Néha visszanézem a messenger üziket hogyan hülyéskedtünk, mikről beszélgettünk, pedig már 10 éve. A durva, hogy van, aki mai napig köszönti szülinapjára, bár már csak kevesen távoli ismerősök.
2023. okt. 18. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!