Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha meghal egy ismerősötök,...

Ha meghal egy ismerősötök, rokonotok, akivel ismerősök voltatok valamilyen közösségi oldalon, ti törlitek az ismeretséget?

Figyelt kérdés
2023. okt. 18. 12:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%
Az mondjuk elég ciki, mikor az egyik ismerősömnek aki a településünkön elég híres festő volt, 4-5 éve meghalt és ilyeneket írnak születési évfordulóján: ISTEN éltessen jóegészségben nagyon-nagyon sokáig, hogy még nagyon sok gyönyörűt alkoss🍸🍸🍸🍸🍾🍾🍾🍾🌺🌺🌸
2023. okt. 18. 12:39
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére nem nagyon volt ilyen. Nem foglalkoztam vele, de majd ránézek, hogy egyáltalán meg van-e még az oldaluk. Nekem kicsit morbid. Főleg, amikor látom, hogy mások írnak neki. Észre se vették, hogy elhunyt?

Telefonszámot szoktam törölni a telefonból.

2023. okt. 18. 12:49
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Telefonszámot se, pl nagymamám 6 éve ment el de még el van mentve a száma.
2023. okt. 18. 13:01
 14/26 anonim ***** válasza:
90%
Anyukám miután meghalt, még kapta a köszöntéseket névnapra, szülinapra. Ezután változtattattam az oldalát emlékoldallá.
2023. okt. 18. 13:04
 15/26 anonim ***** válasza:
89%

Nem, dehogy. Oké fura volt, hogy a temetés után pár nappal online volt. De aztán egy idő után többet már nem. Gondolom a párja elrendezte az online oldalait is idővel.

Az ilyen üzenőfalon köszöntgetéseket meg se nézem soha. Az nem az ünnepeltnek szól, hanem a köszöntőnek. Szánom az ilyen embereket. Szóval ez a része nem zavar. (nekem senki nem látja a névnapomat, születésnapomat)

2023. okt. 18. 13:13
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a telefonszámokat egy idő után újra kiadják, én mindig törlöm őket. Elég fura lenne, ha hívni xy, aki már 1 éve meghalt.

Egy ismerősöm, meg fb-on elkezdett írogatni az elhunyt rokona oldaláról (mert ő kezelte). Neki nemcsak én, hanem sokan mások is mondtuk, ne tegye. Írjon a saját oldaláról, ahogy eddig is.

Nagyon kellemetlen és fájó is tud ez lenni.

2023. okt. 18. 13:16
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a névnapot bàrki látja a naptárban :D (sajnos… én a falra mászok tőle személy szerint)

2023. okt. 18. 13:16
 18/26 anonim ***** válasza:
89%

#17: És akinek több van egy évben? :D Viccet félretéve. Mióta nem látható, tehát a facebook nem dobja fel, senki nem köszöntget nyilvános postban olyanok közül, akikkel évek óta nem beszéltem. Nem a naptárat nézik ezek a nárcisztikus idióták, hanem, amit eléjük tol az oldal :D

2023. okt. 18. 13:31
 19/26 anonim ***** válasza:
78%

18: Bár nem én vagyok a 17-es, de nekem 2x van egy évben. Szoktak köszönteni mindkettőn :D Persze, aki igazából ismer, az tudja, hogy én melyiket tartom. (És ők nem is fb-on köszöntenek).

Be is van állítva, hogy nem jelenik meg semmi az üzenőfalamon, amiben megjelölnek, pl. az ilyen boldog névnapot minden x nevű ismerősömnek :D

2023. okt. 18. 13:35
 20/26 anonim ***** válasza:
34%

#13:

Aztán annak mi értelme van, hogy egy halott telefonszámot őrizgetsz?

2023. okt. 18. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!