Ha meghal egy ismerősötök, rokonotok, akivel ismerősök voltatok valamilyen közösségi oldalon, ti törlitek az ismeretséget?
Szerencsére nem nagyon volt ilyen. Nem foglalkoztam vele, de majd ránézek, hogy egyáltalán meg van-e még az oldaluk. Nekem kicsit morbid. Főleg, amikor látom, hogy mások írnak neki. Észre se vették, hogy elhunyt?
Telefonszámot szoktam törölni a telefonból.
Nem, dehogy. Oké fura volt, hogy a temetés után pár nappal online volt. De aztán egy idő után többet már nem. Gondolom a párja elrendezte az online oldalait is idővel.
Az ilyen üzenőfalon köszöntgetéseket meg se nézem soha. Az nem az ünnepeltnek szól, hanem a köszöntőnek. Szánom az ilyen embereket. Szóval ez a része nem zavar. (nekem senki nem látja a névnapomat, születésnapomat)
Mivel a telefonszámokat egy idő után újra kiadják, én mindig törlöm őket. Elég fura lenne, ha hívni xy, aki már 1 éve meghalt.
Egy ismerősöm, meg fb-on elkezdett írogatni az elhunyt rokona oldaláról (mert ő kezelte). Neki nemcsak én, hanem sokan mások is mondtuk, ne tegye. Írjon a saját oldaláról, ahogy eddig is.
Nagyon kellemetlen és fájó is tud ez lenni.
Mondjuk a névnapot bàrki látja a naptárban :D (sajnos… én a falra mászok tőle személy szerint)
#17: És akinek több van egy évben? :D Viccet félretéve. Mióta nem látható, tehát a facebook nem dobja fel, senki nem köszöntget nyilvános postban olyanok közül, akikkel évek óta nem beszéltem. Nem a naptárat nézik ezek a nárcisztikus idióták, hanem, amit eléjük tol az oldal :D
18: Bár nem én vagyok a 17-es, de nekem 2x van egy évben. Szoktak köszönteni mindkettőn :D Persze, aki igazából ismer, az tudja, hogy én melyiket tartom. (És ők nem is fb-on köszöntenek).
Be is van állítva, hogy nem jelenik meg semmi az üzenőfalamon, amiben megjelölnek, pl. az ilyen boldog névnapot minden x nevű ismerősömnek :D
#13:
Aztán annak mi értelme van, hogy egy halott telefonszámot őrizgetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!