A nők miért ilyen instabilak?
Hormonjsink és az érzelmeink irányitanak
Idióták vagyunk és nem reálisan gondolkodunk
Végre egy releváns kérdés. Annyira megnehezíti az ismerkedést, hogy sosem tudják mi van, mit éreznek, eltűnnek előjönnek, fuh, iranyitasra szorulnak...
Nehéz, aki meg tudja mit akar, foglalt, vagy csalja a párját
Azért, mert egyszerűbb kibújni a felelősség alól.
Ha hibázik az ember egyszerűbb másra hárítani, mint szembenézni azzal, hogy lehet rajtad is múlt a dolog.
Pasik is sokszor csinálják, csak általában azokat hamar otthagyják az út szélén. A legtöbb nő azért is keres magabiztos, domináns pasit maga mellé, mert letudja söpörni a saját maga válláról utána a felelősséget és átterhelni a pasira. Hiába vannak meglódulva a nagyon liberális mozgalmak az sose változott, hogy a férfi legyen a fő kenyérkereső a családban, ő hozza meg a fontos döntéseket, ő irányítson a kapcsolatban.
Persze van ellenpélda, meg karrierista nők, akik x+y évig arra fókuszálnak, hogy saját vállalkozás, vagy nagy beosztás és nem ér rá, meg teljesen független, saját maga éli a világát. De ha szétnézel ez iszonyatosan kevés és nem csak azért, mert nehéz, időrabló, áldozatokat követel... stb. hanem mert kényelmesebb áttolni a pasira.
Ráadásul felnő lassan egy olyan generáció, ami alá oda van tolva, hogy gyerekként nem csinálhatsz rosszat... ha megfegyelmez a szülőd, a tanárod, ha csak csúnyán néz rád, ha nem kapod meg a játékot a kirakatból, akkor nem veled van a baj, hanem a környezeteddel.
Egész egyszerűen önzőek vagyunk és egyszerűbb arra fogni, hogy hormon, havibaj, a női lét szeszélye... stb., mint figyelemmel lenni másokra, vagy vállalni, hogy igen... ezt mondtam, totál mást csináltam, mert nem vagyok tökéletes, vagy én se tudtam mit akarok.
Ráadásul erre a szociálmédia csak rátesz egy lapáttal, hiszen mindenkinek tökéletesnek kell lennie, mert a külvilág csak azt a mázat látja, amit kiraksz magadról és azon nem eshet csorba. Ha vége egy kapcsolatnak, kezdődik másik csak annyi változik, hogy most már más mellett mosolyogsz a fotókon vidáman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!