Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kormánypropaganda szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kormánypropaganda szerint tényleg azért instabilak a családok, mert a nők nem szabnak határt a libidójuknak?

Figyelt kérdés

Itt van a forrás: [link]

Én azt elfogadom, hogy nem kötelező orgazmusra törekedni, de megházasodni sem az és nem értem, hogy lehet ezt így kikövetkeztetni. A minőségi szexuális élet fontos szempont egy házasság stabilitásában, az egyéjszakás kalandok meg alkalmi kapcsolatok világában is, de ez nyilván másodlagos kérdés.

Én ezeket a "családbarát ország" lózungokat nehezen tudom érteni, hogy mire alapozza a kormány az optimizmusát, mert a magyar társadalom többsége(nem csak a vallásos emberek) messzemenően nem gondolkozik ennyire konzervatívan a családról és a párkapcsolatokról.

2022. febr. 20. 16:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Pont a nők? 😂😂😂 Több anya neveli egyedül a gyerekét...
2022. febr. 20. 16:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne bárkinek is a libidójának határt szabni?
2022. febr. 20. 16:40
 3/11 anonim ***** válasza:
81%

Ti valamelyik zártosztályról írogattok?

A nők. Ja. Nektek az agyatokra ment valami.

2022. febr. 20. 16:40
 4/11 anonim ***** válasza:
59%
Milyen kormánypropaganda szerint, idióta?
2022. febr. 20. 16:49
 5/11 anonim ***** válasza:
62%

Már megint ez a hímsoviniszta duma...

Nem bírod elviselni, hogy a nők is rendelkezhetnek már a saját testükkel és szexualitásukkal, ugye kis incelkém?

2022. febr. 20. 17:28
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
1. Köszönhetően a magyar bíróságoknak. Feltűnt, hogyha egy apa küzd a gyerekéért váláskor a bíróságon, akkor is 99%-ban az anya kapja a gyereket? Tehát ez egy elég semmitmondó infó volt részedről.
2022. febr. 20. 18:24
 7/11 anonim ***** válasza:
54%

6

Az érdekes, én ritkán hallom, hogy anyának ítélték a gyereket, azt gyakrabban, hogy apuka lelépett(opcionálisan egy feszes valagért)

2022. febr. 20. 18:37
 8/11 anonim ***** válasza:
68%
Nem kellene a kormány mocskát mindig eelhinni. Pont ők?
2022. febr. 20. 18:40
 9/11 anonim ***** válasza:
83%

#6 Az esetek 90%-ban nem küzdenek, hanem egymás között megegyeznek, ha apuka idő előtt le nem lépett. És a bíró azt veszi figyelembe, hogy ki vett nagyobb részt a gyerek gondviselésében.

Mindig jön a duma, hogy a nő viszi a gyereket, de nem látom, hogy a férfiak annyira vágynának az apaságra, és kivennék a részüket a gyereknevelésben még a válás előtt sem.

2022. febr. 20. 19:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Borzalmas, hogy 2022-ben itt tart a magyar "értelmiség".

Komolyan azt hiszik, hogy a családhoz és a szüléshez elég, ha a nő akarja. Férfi a terhességhez se kell...

Az eddigi retorikába tökéletesen beillik.

2022. febr. 20. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!