Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kormánypropaganda szerint tényleg azért instabilak a családok, mert a nők nem szabnak határt a libidójuknak?
Itt van a forrás: [link]
Én azt elfogadom, hogy nem kötelező orgazmusra törekedni, de megházasodni sem az és nem értem, hogy lehet ezt így kikövetkeztetni. A minőségi szexuális élet fontos szempont egy házasság stabilitásában, az egyéjszakás kalandok meg alkalmi kapcsolatok világában is, de ez nyilván másodlagos kérdés.
Én ezeket a "családbarát ország" lózungokat nehezen tudom érteni, hogy mire alapozza a kormány az optimizmusát, mert a magyar társadalom többsége(nem csak a vallásos emberek) messzemenően nem gondolkozik ennyire konzervatívan a családról és a párkapcsolatokról.
Ti valamelyik zártosztályról írogattok?
A nők. Ja. Nektek az agyatokra ment valami.
Már megint ez a hímsoviniszta duma...
Nem bírod elviselni, hogy a nők is rendelkezhetnek már a saját testükkel és szexualitásukkal, ugye kis incelkém?
6
Az érdekes, én ritkán hallom, hogy anyának ítélték a gyereket, azt gyakrabban, hogy apuka lelépett(opcionálisan egy feszes valagért)
#6 Az esetek 90%-ban nem küzdenek, hanem egymás között megegyeznek, ha apuka idő előtt le nem lépett. És a bíró azt veszi figyelembe, hogy ki vett nagyobb részt a gyerek gondviselésében.
Mindig jön a duma, hogy a nő viszi a gyereket, de nem látom, hogy a férfiak annyira vágynának az apaságra, és kivennék a részüket a gyereknevelésben még a válás előtt sem.
Borzalmas, hogy 2022-ben itt tart a magyar "értelmiség".
Komolyan azt hiszik, hogy a családhoz és a szüléshez elég, ha a nő akarja. Férfi a terhességhez se kell...
Az eddigi retorikába tökéletesen beillik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!