Mit lehetne tenni szellemi fogyatékosok zaklatása ellen?
Lol, elvileg normális, értelmes emberek se képesek sokszor felfogni, hogy k.ára nincs kedvem a baromságaikat hallgatni a vonaton, amíg csak szépen szólok nekik. Van, hogy el kell mondani valakinek háromszor, hogy nem szeretnék beszélgetni, fáradt vagyok és zenét akarok hallgatni, és csak akkor érti meg, ha kifejezetten bunkó vagyok vele. Vagyis nem, akkor sem érti meg, csak "megsértődik", ami nekem jó, mert legalább kussol.
Kérdező, én vennék a helyedben egy autót. Mert most mondanám, hogy írj a busztársaságnak, vagy az intézménynek, de kb. sejtem, hogy ennek mennyi eredménye lenne. Fogyatékosokat verni meg, háááát... még úgy sem tudom semmilyen módon elfogadni, ha közben értem és átérzem a frusztrációdat. Büntetés, és társadalmi megvetés lenne az eredménye. Utána már nem csak a fogyik zaklatnának a buszon, mások is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!