Csak nekem van olyan érzésem,ha egy nárcisztikussal beszélek,mintha valójában egy tanult szellemi fogyatékossal társalognék?
Ezek tényleg értelmi fogyatékosok.
Gyagyás az összes.
Én csak lesajnalom őket.
Ugy beszél veled mint egy szarral, te ezt szóvá teszed aztán még te vagy az agressziv h a semmire felkapod a vizet meg h hozzád se lehet szólni mert egyből agressziv vagy :) kedvencem..
Amugy igen, hosszú évek kemény munkája kifejleszteni a tökéletes nárci-szerepet a tökéletes áldozati megnyilvánulást, a projektálást ami a saját szorongása rád vetitése majd ennek hatásán megsértődésen stb. Mocskos egy faj ez, meneküljetek a legapróbb jelnél.
Nem csak neked van ilyen érzésem kérdező, a nárcisztikusak megjátszák magukat beteg állatok, fuhh egyszer össze keveredtem egy ilyen emberrel soha az életbe többet nem akarok !
Vesszen az összes pszichopata barom.
*érzésed
Ja és amúgy azt hiszik, hogy ők tökéletesek, közben meg idegbeteg állatok, képesek erőszakhoz is folyamodni, ha nincs az, amit ők akarnak. Ezt pontosan tudják, de nem a zavarja őket inkább megjatszak magukat hogy milyen jó emberek és amikor elkövetnek valamit meg maguknak is be hazudják, hogy nem ők voltak.
Ilyen élek együtt 20on éve.
Bár csak most esett le az álarca. Pár éve jöttem rá.
Pont ahogy írjátok.
De annyira elvan magatol telve
Szerencsétlen, hogy simán hülyét lehet belőle csinálni.
Nyilván ahogy tudok megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!