Más párkapcsolat is unalmassá válik hosszú évek után? Lehet-e ez ellen tenni valamit?
A barátommal 2 éve járunk, de már sokszor azt érzem unom ezt az egészet, pedig nem is élünk együtt. Heti 1-2 napot szoktunk együtt tölteni. Ez az első hosszabb kapcsolatom.
Már unom, ha együtt vagyunk is csak a tv-t nézzük, de olyan filmet nem nézne meg, amit én letöltök, aztán reklámok nélkül végignéznénk, hanem csak ezeket az unásig ismételt műsorokat. Én szeretnék társasozni, de őt az sem érdekli. Felajánlottam hogy akkor játsszunk a telefonon közösen valami játékot, az sem érdekli.
Beszélgetni se beszélgetünk igazán, pedig én szeretnék, de ő nem.
Igazából még a szex is unalmas köztünk, mindig csak ugyanazok a pózok, ugyanaz a hely. A szobámban csináljuk, de hogy még ott se csinálnák másképp. Szex után is alszik, igaz hozzám bújik, meg ilyesmi, de attól én még unom ezt a kapcsolatot.
Ha megyünk kirándulni is, még azt is unom vele, mert tökre olyan, mintha semmit nem élvezne. Őt csak a horgászat érdekli, ez a hobbija.
8-as válaszolónak köszönöm hogy bővebben is kifejtette hogy milyen a kapcsolata több év után.
Amúgy mint ember, a barátom nem rossz, de nem tusom, hogy emiatt szakítsak-e vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!