A férfiak mindenben jobbak a nőknél? A férfiak még nőnek is jobbak, mint az eredeti nők?
Azért ezt nem gondoltam volna, de már az élet minden területén bebizonyítottuk, hogy jobbak vagyunk a gyengébbik nemnél.
Hollandiában egy transz nő (tehát férfi) lett az ország legszebb nője: [link]
Férfi lett az év nője egy brit magazinnál: [link]
Az arany- és az ezüstérmesnek is töke volt a chicagói női kerékpárversenyen. Johnson első, Williamson pedig második helyezett lett, így a dobogóra csak egy nő, Allison Zmuda állhatott fel, aki bronzérmet szerzett.
Williamson 2020 márciusában még női és férfi kategóriában is indult, ahol a nők között első helyezést ért el, de a férfi kategóriában végül nem versenyzett. A versenyző 2017 óta 18 bajnoki címet szerzett női kategóriában. Hozzá hasonlóan Johnson is sikeres volt női versenyzők ellen, miután férfi kategóriában nem sikerült kiemelkednie: [link]
Igazából sokáig lehetne sorolni az ilyen eseteket, de azért már ennyiből is látható mi a tendencia... egy újabb terület, ahol jobbak vagyunk. Én legalábbis így látom. Na és ti?
Jó, lehet hogy most sarokba sikerült szorítanotok, de ilyen könnyen nem adom fel.
A menstruáció egy kellemetlen rossz dolog. Szerintem egyik hölgy se örül neki, hogy már megint megjött. A férfiak lehetnének a nők fejlettebb változata. Egyáltalán nem szükséges menstruálniuk. A gyerek csinálás meg... majd hátha valami okos ember megoldja (természetesen férfi), hogy kikeverjük a lombikban az utódokat.
Ha nem akarsz noket, miert akarod, hogy a ferfiak nok legyenek??? Legyel ferfival ferfikent, ha ennyire felmagasztolod a nemedet. Miert kell nonek lenniuk?
Nem jobbak, epp ez e lenyeg. Mert NEM NOK 😂😂
Őszintén, minél több tényleges statisztika készül a különböző szakmákról, annál inkább látszik hogy pont hogy az a ritka, ahol úgy ámblokk a férfiak a jobbak.
Amiben lekörözitek a nőket azt általában a kriminalisztikában lehet egyértelműen látni. Vagy a fizikai erőnlétben (azaz jók vagytok a bányába ütni a követ)
De ki tudja, lehet a férfiak a jobbak az ostoba feminin rituálékban is. Legyen igazad😅
"Legyel ferfival ferfikent"
Az a baj az ösztöneimet én se tudom elnyomni. Csak nőkre áll fel, vagyis nőkre kinéző emberekre.
"Amiben lekörözitek a nőket azt általában a kriminalisztikában lehet egyértelműen látni. Vagy a fizikai erőnlétben (azaz jók vagytok a bányába ütni a követ)"
Huh... elismerésem, ez kemény, de szép szurkálódás volt.
"(azaz jók vagytok a bányába ütni a követ)"
jobbak az asszonyverésben is vigyázz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!