Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A férfiak mindenben jobbak a...

A férfiak mindenben jobbak a nőknél? A férfiak még nőnek is jobbak, mint az eredeti nők?

Figyelt kérdés

Azért ezt nem gondoltam volna, de már az élet minden területén bebizonyítottuk, hogy jobbak vagyunk a gyengébbik nemnél.

Hollandiában egy transz nő (tehát férfi) lett az ország legszebb nője: [link]

Férfi lett az év nője egy brit magazinnál: [link]

Az arany- és az ezüstérmesnek is töke volt a chicagói női kerékpárversenyen. Johnson első, Williamson pedig második helyezett lett, így a dobogóra csak egy nő, Allison Zmuda állhatott fel, aki bronzérmet szerzett.

Williamson 2020 márciusában még női és férfi kategóriában is indult, ahol a nők között első helyezést ért el, de a férfi kategóriában végül nem versenyzett. A versenyző 2017 óta 18 bajnoki címet szerzett női kategóriában. Hozzá hasonlóan Johnson is sikeres volt női versenyzők ellen, miután férfi kategóriában nem sikerült kiemelkednie: [link]

Igazából sokáig lehetne sorolni az ilyen eseteket, de azért már ennyiből is látható mi a tendencia... egy újabb terület, ahol jobbak vagyunk. Én legalábbis így látom. Na és ti?

2023. okt. 15. 18:44
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
83%

Nyilvan a ferfi fizikumbol adodoan nem egyenlo minden esetben a 2 nem kozott a verseny. Es a transz nok ezt ki is hasznaljak...

Ha ezt a biologiai dolgot nem tanultad meg es most racsodalkozol, igen buta ember lehetsz.

Sot nogyoloulo es ferfi buzerans.

Hisz mar noknek tettetet ferfiakat akarsz "csaladanyaknak", hogy szuljenek neked.

Remelem egy no sem kerul veled kapcsolatba, menjel szedj fel egy transzit, azokkal vagy ugy is egy szinten. Versenyezz vele, kardozzatok, talan egy ido utan gyereket is szul neked...

2023. okt. 15. 20:05
 12/55 anonim ***** válasza:
87%
#10 Nem zavar, hogy én továbbra is 1. vagyok? Nekem nem ez a felhasználónevem. :D De öröm látni, hogy ezekszerint másoknak is jutott belőled. :D :'D
2023. okt. 15. 20:06
 13/55 Ghgj ***** válasza:
27%
Nekem csak annyit írt, hogy "femnista g.ci". :D
2023. okt. 15. 20:08
 14/55 anonim ***** válasza:
2%

"Nekem nem ez a felhasználónevem"

dehogynem

2023. okt. 15. 20:08
 15/55 anonim ***** válasza:
70%

Az elso ket cikked, csak az elfogadas miatt van... Politika.

A versenyes resz, meg fizikumtol fugg. Nem egyenlo eselyek.

Szerintem inkabb szanalmasak ezek a probalkozasok.

Viszont a te ferfiimadatod, mar elment egy masik szintre.

"férfiak még nőnek is jobbak, mint az eredeti nők?" Ha igy gondolod senki se tart vissza... Keress magadnak egy part koztuk. Legalabb igy van esely arra, hogy nem viszed tovabb a dns-ed. Remelem nem lesz lanyod...

2023. okt. 15. 20:12
 16/55 anonim ***** válasza:
96%
Annyira szeretném látni, amikor a férfiak egyszer már a fizetetlen/láthatatlan munkában akarnak jobbak lenni a nőknél...
2023. okt. 15. 20:15
 17/55 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem te magad vagy a transz nő, aki most itt flexel...😅😅
2023. okt. 15. 20:16
 18/55 anonim válasza:
97%

Én véleményem:

1.A sportban a transz nők nem versenyezhetnek együtt a biológiai nőkkel, mert más izomzattal rendelkeznek, tetszik vagy nem tetszik. Félreértés ne essék, én elfogadó vagyok a transznemű emberekkel szemben, de sajnos ebből nem engedhetek.

2.Szerintem egy transz nők nem versenyezhetnek szépségkirálynőnek, hiszen amit látunk rajtuk, az tulajdonképpen mesterséges, és a mesterségest még nem fair összehasonlítani a természetessel.

3.A férfiak nem jobbak a nőknél. A férfiak nem tudnának a nők nélkül túlélni, és ez fordítva is igaz. Sok dolgot amit egy férfi meg tud csinálni, azt egy nő is meg tudja.

Remélem érthetően fogalmaztam:)

2023. okt. 15. 20:18
 19/55 anonim ***** válasza:
91%
#14 Nekem biztos nem :'D [link]
2023. okt. 15. 20:20
 20/55 anonim ***** válasza:
92%

Nem jobbak, nokent a transzok, mert nem nok. Se belsoleg, se kulsoleg.

Biologiai ferfit es biológiai not is folosleges osszehasonlitgatni, hisz mindenben kulonbozunk. Attol, hogy mert ok masnak kepzelik magukat meg ferfi testben vannak, szoval egy not es egy ferfit hasonlitgatsz. Es radocsalkozol, hogy erosebbek... Aztaaa

2023. okt. 15. 20:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!