Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A férfiak mindenben jobbak a...

A férfiak mindenben jobbak a nőknél? A férfiak még nőnek is jobbak, mint az eredeti nők?

Figyelt kérdés

Azért ezt nem gondoltam volna, de már az élet minden területén bebizonyítottuk, hogy jobbak vagyunk a gyengébbik nemnél.

Hollandiában egy transz nő (tehát férfi) lett az ország legszebb nője: [link]

Férfi lett az év nője egy brit magazinnál: [link]

Az arany- és az ezüstérmesnek is töke volt a chicagói női kerékpárversenyen. Johnson első, Williamson pedig második helyezett lett, így a dobogóra csak egy nő, Allison Zmuda állhatott fel, aki bronzérmet szerzett.

Williamson 2020 márciusában még női és férfi kategóriában is indult, ahol a nők között első helyezést ért el, de a férfi kategóriában végül nem versenyzett. A versenyző 2017 óta 18 bajnoki címet szerzett női kategóriában. Hozzá hasonlóan Johnson is sikeres volt női versenyzők ellen, miután férfi kategóriában nem sikerült kiemelkednie: [link]

Igazából sokáig lehetne sorolni az ilyen eseteket, de azért már ennyiből is látható mi a tendencia... egy újabb terület, ahol jobbak vagyunk. Én legalábbis így látom. Na és ti?

2023. okt. 15. 18:44
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
32%

19

[link]

hát nekem meg nem ut4r1b a nevem

2023. okt. 15. 20:24
 22/55 A kérdező kommentje:

"Nem jobbak, nokent a transzok, mert nem nok. Se belsoleg, se kulsoleg."

Azért óvatosan az ilyen kijelentésekkel, mert most még éppen kimondhatod, de hamarosan neked is be kell állni a sorba.

Ha nem tartod őket nőnek, esetleg nem akasztanál be nekik csak emiatt, akkor te egy transzfób ember vagy.

Törődjünk bele, el kell őket fogadni igazi nőknek. Ez a nyugati kultúrában már megszokott.

Magyarország persze ebben is le van maradva, mert a vadkeleten vagyunk. Na de majd begyűrűzik ide is az ultra haladó felfogás előbb-utóbb.

2023. okt. 15. 20:31
 23/55 Ghgj ***** válasza:
100%
#22: A "nyugati kultúrában" sem elfogadott, azért gondolod ezt, mert olyan médiát figyelsz, ami támogató velük szemben, és ebből fals következtetést vonsz le.
2023. okt. 15. 20:36
 24/55 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, mint már említettem J.K.Rowling is megmondta, hogy csak az tekinthető nőnek, aki menstruál. Pont. Lehet itt nyihelegni. De aki nem születik nőnek, az soha nem is lesz az, még akkor se, ha átműteti magát, mivel az egyik legfontosabb hiányzik belőle, amitől nő a nő és különbözik a férfitól, az a menstruáció.
2023. okt. 15. 20:42
 25/55 anonim ***** válasza:
65%

"Nem jobbak, nokent a transzok, mert nem nok. Se belsoleg, se kulsoleg."

Ezt en irtam, ha ez az egyszeru TENY transzfobba tesz, akkor vallalom. Nem igazi biologiai nok. Ezert TRANSZOK!!!!

Belsoleg ferfi szervei vannak, külsőleg, ami no rajta az mind MU.

Es ha utananeznel tiktokon vagy mas platformon tudnad, hogy a nagy usa-ban is tudjak es felszolalnak ez ellen. Es mashol is.

Felolem eljenek transz nokent, ha ez a nagy vagyuk ezeknek a ferfiaknak, de NEM igazi nok. Ezert vagyunk mi cisz nok es ok transzok.

2023. okt. 15. 20:43
 26/55 A kérdező kommentje:

Rákerestem J.K.Rowling-ra, gondolom a túlzott feminizmus/féltékenység beszél belőle. Nem értek vele egyet. Vannak olyan nők, akik betegség miatt nem tudnak menstruálni/szülni. Tekinthetünk a transz nőkre is így. "Betegség" miatt nem menstruálnak, és nem lehet gyerekük.

Na mindegy, nem a transzikat akarom védeni, csak feltűnt, hogy a férfiak egész jók nőknek is.

2023. okt. 15. 20:55
 27/55 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, a betegséget direkt nem hoztam ide, mivel az külön kategória. Egyébként szerintem nagyon kevés 10-14 éves lány beteg olyan szinten, hogy ne tudjon menstruálni. A nővé válás itt kezdődik, nem huszon, harmincévesen. Biológiát te nem tanultál? 🤦

2023. okt. 15. 21:08
 28/55 anonim ***** válasza:
86%
Mondom en, a kerdezo transz...
2023. okt. 15. 21:11
 29/55 anonim ***** válasza:
74%

Miert lenne geltekeny a transz nokre Rowling????😂😂 Nem o akar egy masik nem lenni, inkabb a transz nok feltekenyek ra.

Attol, hogy valaki mar nem menstrual megvannak a szervei hozza. Egy kor utan mar egy no se menstrual, szerinted 60utan, mar nem no a no???

A logikad hibas es te is tudod, hogy csak belemagyarazod a teveszmeidet.

2023. okt. 15. 21:14
 30/55 anonim ***** válasza:
78%

Akkor ha mindenben jobbak a ferfiak,akkor szuljenek gyerekeket ok……..

Na ugye,h arra nem kepesek. A ferfiak tobbsegenek meg mondig hanyingert okoz,ha eszreveszi,h egy nonek toke van… szallj le a foldre .

2023. okt. 15. 21:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!