Mi volt a legrosszabb pletyka amit visszahallottál magadról?
nekem is az, hogy melegnek hittek
de nem csak egy pillanatig. hanem utólag vallotta be egyik (akkor már egykori) évfolyamtársam, hogy ő hónapokon keresztül melegnek gondolt. akkor valószínűleg nem ő lehetett az egyetlen.
Szintén úgy jártam, ahogy a 11-es. Hosszasan ostromolt egy férfi a munkahelyemen, már a legelső alkalommal határozottan visszautasítottam. Utána hónapokig nem szállt le rólam (tudta, hogy párkapcsolatom is van).
Miután megunta, elterjesztette bent, hogy lefeküdtem vele.
Nekem mondjuk nem volt kellemetlen mert elmondtam mindenkinek az igazat, úgy, hogy ő is jelen volt. Utána ő váltott munkahelyet.
Hogy több barátom ("pasim", csak nem szeretem ezt a szót) van egyszerre.
Pedig a valóságban egy sem volt, amúgy még a mai napig sem, de gimiben mégis ezt terjesztették rólam, mert Valentin nap alkalmából az egyik legjobb barátnőm küldött minden barátnőjének egy tematikus kártyát, így kaptam egyet ugye én is. (suli szinten osztották ezeket, majd egy gyűjtőbe dobták be, ahonnan meg odaadták az adott személynek)
Aztán az egyik menőbb csaj látta, hogy nálam is van egy, aztán pillanatokkal később azt hallottam vissza, hogy kaptam vagy tízet, aztán seperc alatt kreálódott a pletyka, hogy több barátom van egyszerre..
15#
Erőltetett mikuláscsomag gimnáziumban, névhúzás után. Fiút nevet húztam ki. Mondtam anyámnak állítsá össze valamit. Anyám rakott bele férfi dezodort. Le nem mostam magamról, hogy egy b*zi vagyok.
Hogy leszbikus vagyok.
Természetesen nem igaz.
Jaj, leszbikus én is voltam, amikor hosszú ideig nem volt párkapcsolatom egy szakítás után.
Persze, ha rövid időn belül lesz, akkor meg k_rva vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!