Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fel lehet jelenteni valakit...

Fel lehet jelenteni valakit azért, mert nem hajlandó visszaadni a kölcsönkért pénzem?

Figyelt kérdés

Viszonylag nem nagy összegről van szó,(10.000ft) viszont nekem ez az összeg is sokat számít több ok miatt is.

Van, aki járt már így, és intézkedett is ezügyben?

2023. okt. 12. 18:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
A rendőrség ilyennel nem tesz semmit. Nekem 3 milliós értékem tűnt el, ismertek a tettesek, és semmi nincs. Behajtò céget kell nagyobb összegnél igénybe venni, de nyilván 10 ezernél nem éri meg az sem.
2023. okt. 14. 18:37
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Másik három ember, zsák, sokkoló, vastag husángok, if you know what I mean.
2023. okt. 14. 20:18
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Tanulópénznek jó lesz, a rendőrség kifog röhögni!

50.000 ft kezdődik a bűncselekmény, persze csak akkor ha van róla hivatalos papírod, amit te is és sértett is alá írt, plusz a tanuk!

2023. okt. 16. 20:08
 24/26 anonim ***** válasza:
Kérj tőle kölcsön 20 ezret. Akkor ő fog 10ezerrel lejebb lenni
2023. nov. 14. 15:09
 25/26 A kérdező kommentje:

24/24-es

Ígérte, hogy a dupláját is visszaküldi egyébként😂

Tehát 20ezret. Jelenleg most minden social média felületen le lettem tiltva, mert nem hagytam békén. Mivel nem reagált az üzeneteimre, így ráírtam kettő Facebook ismerősére, hogy szóljanak már neki. Másnap tiltva lettem mindenhol. Egyedül a telefonszáma van még meg, azon is írtam neki, hívtam, de tiltva lettem ott is. Undorító férgek az emberek.

2023. nov. 16. 12:49
 26/26 anonim ***** válasza:

hát az ilyen az tényleg az, szerencse hogy nem többet húzott le, tőlem egyik ismerősöm 4000 ft-ot húzott le anno, de tegyük hozzá hogy koliss voltam:D

szóval az egy heti kajám volt kb

2023. nov. 17. 01:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!