Nem gáz hogy ma minden ismerősöm megosztja a lányai képét facebookon, mert ma lánygyermekek világnapja van?
Figyelt kérdés
2023. okt. 11. 22:24
1/8 anonim válasza:
Én most ebben a pillanatban tudtam meg, hogy létezik "lánygyermekek világnapja". 😄
2/8 anonim válasza:
De, de csinálják. Legyenek büszkék a gyerekükre. :) Mi meg bírjuk ki, ez csak 1 nap.
3/8 anonim válasza:
Minden ismerősödnek van lánya? 🙃
4/8 anonim válasza:
Baszkiii, mit fognak szólni a lányaim, hogy én ezt elfelejtettem!!!😅😅😅
Viccen kívül nem szeretem az ilyen megosztogatásokat, azt is képmutatásnak tartom, ha valaki a fb-on köszönti fel a gyerekét nyilvánosan kitett képpel, mikor ott van tőle 3 méterre a gyerek a házban.
Nekem alap, ha valamelyik gyerekemről tennék ki képet először megkérdezem tőlük, hozzájárulnak -e. De nem nagyon szoktam. Viszont fejből tudom, mit reagálnak rá.
9 évesen: mit bánom én
12 évesen: anya ez komoly? Meg ne próbáld!
16 évesen: ha kiteszed, letiltalak!
Szóval mi nem.
5/8 anonim válasza:
Meztelen kertészkedés világnap is van, vagy holokauszt emléknap, transzneműek és emigránsok napja is. Nem hinném, hogy az év majdnem minden napjára eső világ/ünnep/emléknapnak implikálnia kell bármit is a közösségi médiában, főleg mások nyomására.
6/8 anonim válasza:
Hú basszus, én sem tettem ki képet az enyemrol, remélem így is tudja, hogy ő az én gyermekem és hogy lány.
Én eleve a gyerekről való posztolast ellenzem, de az nem ide tartozik.
7/8 anonim válasza:
Még egy szelet a szarkazmus sütiből: van egy olyan íratlan szabály is, hogy hivatalosan addig nem esett a hó, míg legalább öten ki nem írják a hírfolyamba. Vagy aki nem rakta ki karácsonykor a fa képét és a díszletben pózolós szokásos ünnepi fotót, azok biztos nem is tartották. Szintén nem igaz magyar ember, akinek nem fáj trianon, és az évfordulón nem veri a mellét 7500 év múlva is.
8/8 anonim válasza:
Pont előbb láttam egy ismerősömnél, néztem is hogy mi a 💩 ez. Remélem anyám nem áll neki engem posztolgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!