Az milyen, mikor egy férfi csak azért akar lànygyermeket, mert az majd mindig azt csinàlja, amit ő akar?
"csak őt fogja szeretni"
"csak egymàsnak fognak élni"
Egy pedofil állatról van szó!
Például rá se nyitni az ajtót? Vagy milyen választ vártál?
Az, hogy a szülő a tulajdonaként kezeli a gyerekét, mintha nem lennének önálló goldolatai vagy önálló élete nem normális. Függetlenül attól, hogy milyen neműek.
2
Tudom, hogy most nagyon menő a "pedofil" szóval dobálozni, de kérlek, ne keverd oda, ahol semmi keresnivalója sincs.
Milyen? Ritka. Nem hallottam még ilyet.
Én a fiú gyereket maguknak nevelő anyákat gyakrabban látom. Élete szerelmének adott életet. Ő az első, és egyetlen nő a fia életében. Soha nem találna a fia magának olyan nőt mint ő. Minden nő qva rajta kívül. Mindig irányítani fogja a fiát.
Mintha a saját pasiját szülte volna meg, csak nem szexelnek.
Férfi verzióját ennek még nem láttam. A "magànak való férfi", aki "mindenkit elmar maga mellől" az általában a kutyát megbszná 10 forintért. Nem nevelne fel egy gyereket. Gyerektartást se fizetne. Inkább dolgozna feketén. Jól elvan egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!