Furcsa a telefont nyomkodni miközben sietve gyalogolok az utcán?
Figyelt kérdés
2023. okt. 4. 13:44
2/13 anonim 

válasza:

Nem, de azért néha nézz is a lábad elé
3/13 anonim 

válasza:

Amíg nem jössz nekem addig nem! Ha meg elgázol a kocsi az sem nagyon érdekelne!
4/13 anonim 

válasza:

Hát tömegben ne telefonoozz!
Mert ki tudja, hogy valakit majd felbosszantod, mert nem figyelsz...
Nekem volt, hogy kerékpáros majdnem nekem jött a kanyarban, hát kurwa jókor telefonozott éppen..
5/13 anonim 

válasza:

Nem furcsa csak veszélyes. Olyankor voice commandot szoktam használni ha valamiért menet közben kell üzenetet, emailt írnom. Lediktálom és míg a pirosnál várok, gyorsan átolvasom. Vagy alapból hangüzenetet küldök. Nyilván az instát nem sietve gyaloglás közben pörgetem, az várhat.
6/13 anonim 

válasza:

Nem furcsa, csak kicsit szánalmas, hogy valaki ennyi időre sem tudja letenni a telót.
7/13 anonim 

válasza:

Addig nem furcsa, amíg van az Országos Mentőszolgálatnak szabad kapacitása.
Aztán majd amikor bele gyalogolsz egy munkagödörbe vagy nagy HÉV-vel átmegy rajtad egy kötött pályás tömegközlekedési eszköz, akkor majd ráérsz indítani egy újratervezést. Vagy nem...
8/13 anonim 

válasza:

Ha annyira fontos ember vagy, hogy addig sem rakod le a telefont amíg sétálsz, akkor nem. Csak ne háborodj fel ha valaki fellök, mert nem nézel a lábad elé!
10/13 anonim 

válasza:

Miért szánalmas? :D èn pl menet közben szoktam csekkolni hogy mennyit késik a vonatom. Amúgy le tudom tenni a telót, de nem pont akkor amikor információra van szükségem.
#kérdező
Egyáltalán nem fura, csak közben azért figyelj a környezetedre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!