Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy létezik, hogy 2 hónapja...

Hogy létezik, hogy 2 hónapja minden nap gyalogolok gyorstempóba 5-6 km-t és nem fogytam semmit?

Figyelt kérdés

Hol keressem a hibát

40+ N.

2023. márc. 11. 20:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan sok az, talán 200 kcal. Egy zsemlével többet eszel, és ugyanott vagy.
2023. márc. 11. 21:09
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért fogynál egy kis gyaloglástól? Kaloriadeficittől tudsz fogyni. Kaloriadeficitben vagy?
2023. márc. 11. 21:14
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kevés kalóriát égetsz vele.

Én heti 40 km futás és két 45-60 perces úszás ellenére napi átlag 2000-2100 kcal körül vagyok. Jelenleg hízok is, elsősorban testzsír% nő, de a testtömeg is.

Egyébként miért pont gyorsgyaloglás? Miért nem stepper, vagy futás, elliptikus tréner, úszás (szabályosan), túrázás stb?

2023. márc. 11. 21:24
 4/17 anonim ***** válasza:
Mart többet eszel, mint amit felhasználsz.
2023. márc. 12. 00:18
 5/17 anonim ***** válasza:
Kevesebbet egyel. Csokkentsd a feldolgozott eteleket. Sikerulni fog!
2023. márc. 12. 03:15
 6/17 A kérdező kommentje:

Kalóriadeficit van valóban, utána olvastam.

Futni nem tudok, más sport sem jöhet szóba, évtizedes betegségből épülőben vagyok.

2023. márc. 12. 09:47
 7/17 anonim ***** válasza:

Úszás (nem kitett fejjel), gyógytorna, egyéb sem?

Kalóriában is némileg több volna (de nem sok, lásd az én 2-2.200-amat elég sok sport mellett) és a szívnek, izmoknak is segítene. :)

Egyébként, hacsak a betegséged nem indokol mást, futni mindenki tud, annyi a titka, hogy nagyon lassan kell eleinte.

2023. márc. 12. 10:13
 8/17 anonim ***** válasza:
5-6 km az semmi (mondjuk több a semminél csak arra értem, hogy fogyás szempontjából nem táv). Mellesleg sokan csinálják azt, hogy elmennek edzeni aktívan és le is megy az a bizonyos tömeg csak utána hazaér azt nekiesik a nokedlis pörköltnek...azt nem fogyás lesz a vége, hanem hízás. Inkább növelj a távolságon, ha más sport nem jöhet szóba, de amúgy szerintem bicajjal többre mennél.
2023. márc. 12. 11:11
 9/17 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm. A futás Lakatos Péter szerint, ha nem csináljuk helyesen árt, így nem merem, de nem is bírok még futni. Nem vagyok nagyon “zabálos”, de nem is fogyókúrázok, mert nem tudok, ha nem eszem, rosszul vagyok, valószínű van egy inzulinrezinsztenciám is …..

Szemetet nem eszem, értem ezalatt a gyorskajákat, chips, nasi, ilyesmi és hús nélkül is elvagyok, ha eszem, akkor biogazdálkodásból csirke.

Kerékpárral jobban lehet fogyni? Mert az még szóba jöhet, csak legyen kicsit jobb idő. Legalább egy 5 kg kéne lemenjen, 160 cm vagyok és 59 kg.

2023. márc. 12. 15:30
 10/17 anonim ***** válasza:
Who the fuck is Lakatos Péter?
2023. márc. 12. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!