Hogy létezik, hogy 2 hónapja minden nap gyalogolok gyorstempóba 5-6 km-t és nem fogytam semmit?
Hol keressem a hibát
40+ N.
Nagyon kevés kalóriát égetsz vele.
Én heti 40 km futás és két 45-60 perces úszás ellenére napi átlag 2000-2100 kcal körül vagyok. Jelenleg hízok is, elsősorban testzsír% nő, de a testtömeg is.
Egyébként miért pont gyorsgyaloglás? Miért nem stepper, vagy futás, elliptikus tréner, úszás (szabályosan), túrázás stb?
Kalóriadeficit van valóban, utána olvastam.
Futni nem tudok, más sport sem jöhet szóba, évtizedes betegségből épülőben vagyok.
Úszás (nem kitett fejjel), gyógytorna, egyéb sem?
Kalóriában is némileg több volna (de nem sok, lásd az én 2-2.200-amat elég sok sport mellett) és a szívnek, izmoknak is segítene. :)
Egyébként, hacsak a betegséged nem indokol mást, futni mindenki tud, annyi a titka, hogy nagyon lassan kell eleinte.
Értem, köszönöm. A futás Lakatos Péter szerint, ha nem csináljuk helyesen árt, így nem merem, de nem is bírok még futni. Nem vagyok nagyon “zabálos”, de nem is fogyókúrázok, mert nem tudok, ha nem eszem, rosszul vagyok, valószínű van egy inzulinrezinsztenciám is …..
Szemetet nem eszem, értem ezalatt a gyorskajákat, chips, nasi, ilyesmi és hús nélkül is elvagyok, ha eszem, akkor biogazdálkodásból csirke.
Kerékpárral jobban lehet fogyni? Mert az még szóba jöhet, csak legyen kicsit jobb idő. Legalább egy 5 kg kéne lemenjen, 160 cm vagyok és 59 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!