Lányok! Uszoda/strand női zuhanyzójában ti mennyire vagytok szégyenlősek egymás előtt pucéran? 👙 (Korotokat is írjátok le!)
Figyelt kérdés
Pasiként azt tapasztaltam, hogy nálunk vegyes a kép: sokan le sem tusolnak, valaki gatyában zuhanyzik, törcsi alatt veszi át a gatyáját, szégyenlős. Valakinek pedig természetes ilyenkor a meztelenség és akad pár olyan is, aki kicsit már túlzásba is viszi és flangál le-föl himbálózó farokkal. Általában talán az idősebb korosztály lazább, a fiatal srácok fele viszont nem mer még a haverjai előtt sem meztelenre vetkőzni.
Nálatok mi a helyzet odaát a nőiben...?
2023. szept. 30. 18:26
11/13 anonim válasza:
Semennyire, fiatalon sem voltam. (45N)
12/13 anonim válasza:
Egyaltalan nem vagyok szegyenlos.
13/13 anonim válasza:
Nem vagyok szégyenlős semennyire 16l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!