Miért vagyok ezért féreg?
Figyelt kérdés
Ha egy nő mikor évek óta ismerjük egymást mindketten függetlenek vagyunk elutasítja a testi kapcsolatot mert ő csak barátnak tekint és hasonló kifogásokkal akkor megszakitom vele a kapcsolatot akkor miért vagyok én féreg? Ha erre nem vagyok neki jó akkor arra se legyek hogy a problémáit hallgassam vagy fuvarozgassam vagy vigyem el ideoda.ma 01:59
1/7 anonim válasza:
Nem ezért vagy féreg, hanem alapból. Ez csak egy esete annak, ahogy a féregség materializálódik.
2/7 anonim válasza:
Csak szponzornak kellettél, ő meg nem érzi magát r.bancnak. Így csak a gerinctelen hulladék kategória.
4/7 anonim válasza:
Nem ezért vagy féreg, hanem alapból. TOP KOMMENT!
5/7 anonim válasza:
Hát gondolom mert csak baratkent tekintett rad nem vonzodott hozzad. Meg nem is ertem ha évek óta ismeritek egymast es nem volt köztetek semmi testi kapcsolat akkor mit vartal?
6/7 anonim válasza:
Inkább lúzer vagy, ha évekig semmi nem jött össze vele 🤣
7/7 anonim válasza:
Évekig megjátszottad, hogy örülsz, hogy barátok lehettek és még kérdezed, hogy miért vagy féreg??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!