Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vagyok ezért féreg?

Miért vagyok ezért féreg?

Figyelt kérdés
Ha egy nő mikor évek óta ismerjük egymást mindketten függetlenek vagyunk elutasítja a testi kapcsolatot mert ő csak barátnak tekint és hasonló kifogásokkal akkor megszakitom vele a kapcsolatot akkor miért vagyok én féreg? Ha erre nem vagyok neki jó akkor arra se legyek hogy a problémáit hallgassam vagy fuvarozgassam vagy vigyem el ideoda.
ma 01:59
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Nem ezért vagy féreg, hanem alapból. Ez csak egy esete annak, ahogy a féregség materializálódik.
ma 02:07
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Csak szponzornak kellettél, ő meg nem érzi magát r.bancnak. Így csak a gerinctelen hulladék kategória.
ma 02:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert már nem tud manipulálni.
ma 02:29
 4/7 anonim ***** válasza:
46%
Nem ezért vagy féreg, hanem alapból. TOP KOMMENT!
ma 02:41
 5/7 anonim válasza:
54%
Hát gondolom mert csak baratkent tekintett rad nem vonzodott hozzad. Meg nem is ertem ha évek óta ismeritek egymast es nem volt köztetek semmi testi kapcsolat akkor mit vartal?
ma 02:47
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
Inkább lúzer vagy, ha évekig semmi nem jött össze vele 🤣
ma 03:13
 7/7 anonim ***** válasza:
26%
Évekig megjátszottad, hogy örülsz, hogy barátok lehettek és még kérdezed, hogy miért vagy féreg??
ma 03:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!