Lányok! Uszoda/strand női zuhanyzójában ti mennyire vagytok szégyenlősek egymás előtt pucéran? 👙 (Korotokat is írjátok le!)
Pasiként azt tapasztaltam, hogy nálunk vegyes a kép: sokan le sem tusolnak, valaki gatyában zuhanyzik, törcsi alatt veszi át a gatyáját, szégyenlős. Valakinek pedig természetes ilyenkor a meztelenség és akad pár olyan is, aki kicsit már túlzásba is viszi és flangál le-föl himbálózó farokkal. Általában talán az idősebb korosztály lazább, a fiatal srácok fele viszont nem mer még a haverjai előtt sem meztelenre vetkőzni.
Nálatok mi a helyzet odaát a nőiben...?
Kezilabda edzes utan mindenki zuhanyzik. Altalaban fehernemuben varakozunk szabad tusolora, majd levesszuk es besetalunk. Senki nem takargatja magat.
Konditeremben mar sokkal vegyesebb a kep.
Semennyire
Mit szégyeljek
Ugyan olyan csak a keret más
N29
S azok a nők, akik levetkőznek, milyen arányban vannak simára borotválva/gyantázva?
Ezt meg szokták figyelni egymáson?
En is használom törcsinek 😀
32 (hetero) F
Férfiként én is megfigyeltem hogy sokan gatyában sokan meg egyáltalán nem.tusolnak
Kevesen vannak.akik.rendesen meztelen tusolnak és nem szórakoznak a törcsi alatti átöltözéssel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!