Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sose gondoltatok arra milyen...

Sose gondoltatok arra milyen jó lenne egy szabályok nélküli poszt apokaliptikus világban élni?

Figyelt kérdés

Gyerek korom óta néha gondolok erre hogy de jó lenne ez a totális összeomlás.

Mert a társadalom a szabályai és normái megoritenek.

Vagyok a totálisan szabad életre.

Hogy tényleg a szó legszorosabb értelmében azt csináljak amit akarjak

Mások is vannak így?

#Posztapokalibtikus vilag
2023. szept. 28. 18:54
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Optimális esetben 2-300 négyzetméterről le lehet hozni annyit ami egy 5 fős családnak elég ahhoz, hogy ne éhezzenek. Anyám rendkívül házias, még egy faluhelyen belül is. Csak apám meg én makacsok vagyunk. Egyszer anyám valószínűleg komposztra vetett egy kis szem krumplit és jobb termést hozott, mint a 10 tő amiért feltúrta a földet. Manapság már nem idegesít azzal, hogy túrjam neki a földet. Ízletes, de zöld szinű barackunk is van. Anyám egyszer megjegyezte, hogy jó, de nem sárgul, pirosodik be. Apám kissé idegesen jött egy fejszével és ipszilonba elvágta. Három évig olyan volt amilyet a boltban veszel, azután kiszáradt.
2023. okt. 1. 12:09
 42/45 anonim ***** válasza:
De mondok neked még ilyen egyszerűségeket. Anyám sivalkodott, hogy én semmire sem vagyok hajlandó. Magasítsuk meg drótokkal a kerítést, mert a szarvas dézsmálja a karalábét. Mondtam neki, hogy anno a 40 cm marmagasságú tanyasi kutyánk átrepült másfél méter magas kerítést is. Mióta igyekszem nem a mosdótálba vizelni, nincsen szarvas. Felettünk van egy dombtető, aminek minimális a lejtése. Annak idején agyonszántották, majd parlagon maradt. Belepte az úgynevezett gaz meg a parlagfű. Egyik munkatársam szüleinek a területére is átterjedt. Jó kapitalistaként egyszer kétszer rendben tartotta benzines ge*ivel. Van egy kötekedő, tüsszögő szomszédja Nyugat Németországból olykor hazatéve, aki az önkormányzatig ment a panaszával. Irtás nélkül 4-5 év és eltűnik a parlagfű, a nevében is benne van. Észak amerekiai indiánoknak gyógynövénye volt a PARLAGfű. Egy totál buli után ketten úgy döntöttünk hogy hazamegyünk földúton 10-15 kilométert. Ha nem futunk bele egy csalánosba, lehet ott hűltűnk volna ki.
2023. okt. 1. 14:24
 43/45 A kérdező kommentje:

Visszaterve amúgy mi igazából nem is földművelésel kéne foglalkoznunk mi egy alapvetően vándorló vadászó gyujtogeto faj vagyunk a letelepedet élet is vegulis egy mesterséges valami erre még raepitettunk meg 100 rossz dolgot .

Szerintem minden pszichológiai gondunk ebből ered hogy nem úgy élünk ahogy kellene .

Persze nyilvánvaló hogy 8 milliárd ember nemtud élni vadászó gyujtogetokent .

Egyre kisebb a világunk egyre több a problémánk úgy látom hogy szerves eletkent elég korlátozott az életünk.

2023. okt. 2. 05:19
 44/45 anonim ***** válasza:
10000 év evolúciója során kialakult az otthonérzet. Manapság egyetlen opció a kettős élet, már ha van hozzá időd és érzel magadban annyi energiát. Lépésről lépésre. Be kell járni a munkába, csekkeket be kell fizetni, az internet hasznos, ha megfelelően használod stb. Amint ledobom a hátamról a puttonyt, minden aggodalom nélkül hozzálátok a kerthez. Kell ez nagyon, igen nagyon. Ha már elpusztul a világ, legyen a sírjára virág.
2023. okt. 2. 09:22
 45/45 anonim ***** válasza:
Tetszik az ötlet!👍
2023. okt. 13. 21:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!