Sose gondoltatok arra milyen jó lenne egy szabályok nélküli poszt apokaliptikus világban élni?
Gyerek korom óta néha gondolok erre hogy de jó lenne ez a totális összeomlás.
Mert a társadalom a szabályai és normái megoritenek.
Vagyok a totálisan szabad életre.
Hogy tényleg a szó legszorosabb értelmében azt csináljak amit akarjak
Mások is vannak így?
21# nem.sajat de kertes házban élek falun ott is notem fel csak varosban tanultam es dolgozom szóval tudom milyen a kert .
Oke ad némi szabadságot de ennyi nem elég.
Szívesen itthagynek mindent aztán mennek egy táskával a világnak mint a migransok .
Full megertem őket amúgy csak én nem hiszem hogy Nyugat Európában annyival jobb lenne .
Szuleime.sajnos a mai világban egyedül nem jutsz lakáshoz.
Mert se bankár se programozó nem.vagyok .
Keményen dolgozol de sose lesz semmid.nekunk megmar nyugdijunk se lesz kerek perec megmondtak.
Egy értékem van vegulis az a gyerekem aki miatt érdemes egyáltalán élnem ebben a világban.
Ha ő se lenne szerintem már rég felakasztottam volna magam annyira reménytelen és cél nélküli lenne ez az egész robot élet.
Vasárnap leszek 27 éves és annyira negatívan látom az életet és már az alkohol se dob fel annyira .
Ha lenne valami nagy külső esemény pl egy háború vagy egy katasztrófa vagy összeomlás az új helyzetet teremtene új célt adna nekem.
Ha háború lenne azonal mennek önkéntesen! Sose volt ez nekem kérdés nem.erdekel az életem.
A társadalom a gond nem a technika .alapvetően mások a baráti és a szerelmi kapcsolatok vagy a családi kötelékek mint az őskorban mikor az emberiség kifejlodot .
Pl a gyerekneveles sose volt 2 emberes feladat!! nagymamák nagynenik nagybácsik és barátok Ismerősök szomszédok közös cselekvése .
A házasság lényege meg a stabilitás 1 db kéne hogy legyen egész életedben! Nem 50 pali vagy 50 baratno
Plusz az hogy beepitunk mindent.leszabalyozunk mindent saját magunknak teszuk elhetetlene az életünk.
Mi nem robotok vagyunk az evolúció kialakitott minket évmilliók alatt ezt tudjuk !
Ha hirtelen 100 év alatt full más életett kezdünk kialakitani mint amire kifejlodtunk ahoz nem tudunk alkalmazkodni .
Egyszere maganyosodunk hizunk el öregszik ki a tarsadalmunk.
Plusz tönkre teszuk a bolygónkat.
Nekem sincs naprakész tudásom de pl dedipapamek mikor még élt tartottak disznót és mivel öregek voltak már mindig mamamek és a szüleim mentek levagni meg feldolgozni .
Láttam sok leszurt disznót vonyitani meg kiverezni a leszurasnal.
Összegyűjtöttuk a vért azt hiszem abol hurka lett vagy nemtudom .
Olyan 12 13 éves koromig láttam hogy megy ez .meg voltam szureten meg kukorica törésen
Tyúk leforazason és kopasztason.
Hal kibelezes stb
Azért elveszve nem lennék csak én mindezt gyerekként láttam részletek hiányoznak..
Ölni nem.oltem meg ilyen nagyobb alatot leszurni egy disznót vagy kötekerni egy tyúk nyakát nekem falusi gyerekként is új lenne.de bele lehetne tanulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!