Sose gondoltatok arra milyen jó lenne egy szabályok nélküli poszt apokaliptikus világban élni?
Gyerek korom óta néha gondolok erre hogy de jó lenne ez a totális összeomlás.
Mert a társadalom a szabályai és normái megoritenek.
Vagyok a totálisan szabad életre.
Hogy tényleg a szó legszorosabb értelmében azt csináljak amit akarjak
Mások is vannak így?
Nagyobb az ökológiai labnyomunk falusikent ez tény.
OTP bank alkalmazás mostmar csinál olyat hogy a kartyakolteseid után kiszamolja a karbon labnyomod mivel latja hol koltod el a penzed én nekem 771 kg szendioxid az átlagom
A magyar átlag 551kg
Mivel mindenhova kocsival járunk,dolgozni szórakozni sőt én meg játszótere is be szoktam vinni a gyerekem a városba mert ott több a gyerek jobban eljatszik.
Tudom luxus a folyamatos kocsikázás de ebben a mai felgyorsult világban nem tudsz mit csinálni van egy betegen kialakult rendszer aminek meg kell felelni mert jelenleg nincs más út.
De ha lenne valami hatalmas vilagvaltozas ez változhatna.
"A karbon lábnyomot felejtsd el. Egy British Petrol (az olajcég) marketing kampányban találták ki, és volt a célja hogy a civil embereket is tegyék felelőssé a környezetszennyezésért, ezzel levéve magukról a támadásokat, hogy mennyire szennyező az olajkitermelés és minden ami ezzel kapcsolatban jár (pl. a tankerhajó balesetekkel mindig ökológiai katasztrófa jár), ne csak őket baszogassa as Greenpeace."
PONTOSAN! De ez az egész öko-hülyítés is erről szól globális szinten!
A "nagyok" már rég tönkretették, amit tönkre kellett, csak most még próbálnak masnit kötni a szarra!
Elvileg egy focipalyanyi terület kell /fő egy egész éves élelmiszer ellátáshoz.
Régen nagyon gondolkodtam rajta mikor egyedülálló voltam.
Vehetem volna egy nagy 8000 nm telket egy áram nélküli de jó állapotú házzal elege ritkán lakott részén
egykis befektetésel lehetett volna tyúkot kecskét tartani
Kukoricát krumplit és zöldséget termelni
Gyümölcsfák már voltak is a telken .
Jó lett volna csak nem egyedül.ha azt valasztom 20 éves koromtól ameg élek egyedül lettem volna .
És inkább családot választottam és ezt a "rendes " robot eletett
Néha azt érzem jól döntöttem néha azt hogy nem
Abban bízom hogyha felno a gyerkőc eltudja kezdeni a független eletett férjhez megy stb .
Akor talán meg leszek olyan egészséges hogy belevagjak ebbe a koltozesbe és önellátó vagy részben önellátó gazdálkodásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!