Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a teendő ilyen esetben ?

Mi a teendő ilyen esetben ?

Figyelt kérdés
Adott egy fiatal ember kisvárosunkban. Börtönből börtönbe járt évekig. Mentálisan nem ép. Beteg. Nem beszámítható, támadja az időseket , fenyegeti a gyermekeket. Nem létező pénzről beszél, embertelen dolgokat művel. A rendőrök nem tesznek semmit, mivel az anyja nem ír alá azzal kapcsolatban hogy elvigyék. Nem tesznek semmit, amíg nem folyik vér. Ez a törvény. Szerintetek mi a megoldás ? Félek H tragédia fog történni rövid időn belül.
2023. szept. 26. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
21%
Ismerős. Voltam börtönben, mikor kicsi voltam. Nekem a volt főnököm tartozik pénzzel, de nem akarja megadni, sőt nekem kell mindig magyarázkodni mindenért, pedig már másik állomáson jobb eredményeket produkál. A környezet aggódik mindig értem, de csak addig, amíg jelöltként kezelnek a szerelmi életükben a kereső személyek.
2023. szept. 26. 21:30
 2/5 A kérdező kommentje:
??????
2023. szept. 26. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért kapcsoltam ide a történetem, mert a munkahelyen mindenki panaszkodik, hogy nem működnek jól a dolgok, de ez nem a háborús helyzet, illetve az azt megelőző COVID-os járvány miatt alakult ki, hanem azért, mert a főnök lazán vett mindent, illetve saját szabályokat teremtett. Mai napi, emiatt vannak súrlódások. Hatóságok nem tesznek addig semmit, amíg vér nem folyik, ahogy te is említetted. Így nálam is felmerül, hogy ilyenkor mit kell tenni?
2023. szept. 26. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:
*napig
2023. szept. 26. 22:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Zavart
2023. szept. 27. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!