Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ebben az esetben mi a teendő?

Ebben az esetben mi a teendő?

Figyelt kérdés
Ahol most dolgozom, ott a vezető jelezte, hogy ha "jót akarok" magamnak (=több pénzt és elismerést), akkor ne dolgozzak x-szel és y-nal, hanem csak a másik három emberrel vagy önállóan. Ez eddig oké, de vannak nálunk tanulók, akik automatikusan a "másik három" emberhez mennek, én kizárásos alapon x-hez és y-hoz tudok csatlakozni. Na most akkor mit csináljak? Önálló munkát meg felügyelet nélkül nem végezhetek (tanuló vagyok én is, de közben rendesen ott dolgozok éves álláson), kivéve az egyszerűbbeket pl. mosogatás, de mosogatni meg nem mosogathatok, mert nem azért vettek fel.
2021. jún. 8. 06:54
 1/1 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudok mást elképzelni, mint hogy esetleg konfliktushelyzetet vett észre a vezető, amit valamilyen módon nem tudsz jól megoldani.

Több pénz és elismerés? Másolsz valamilyen munkafolyamatot esetleg, amit nem lenne szabad és azt nem szeretné látni? Milyen fejlődési lehetőségek vannak annál a cégnél - illetve, ha mosogatásról van szó, állami szervezetnél?

Felvilágosítanál egyéb részletekről?

2021. jún. 8. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!