90-es születésűek, nem hiányzik nektek a Szovjetunió?
74-es vagyok és megsugom, hogy a 90-ben születetteknek már biztos nem hiányzik az a korszak, mert akkora megszűnt.
Én még tanultam oroszt általánosban, mert az volt sajnos a kötelező. Ez jó nagy kicseszés volt, mert semmire nem megyünk vele, jobb lett volna már akkor angolt tanulni.
Meg tanultunk énekórán szovjet indulókat, meg ilyesmit...
Nyugisabb időszak volt talán, nem ilyen túlhajszolt, depis. Akkor is csóróság volt, csak máshogy...
"74-es vagyok és megsugom, hogy a 90-ben születetteknek már biztos nem hiányzik az a korszak, mert akkora megszűnt."
Igen, de ahogy írták nem tűnt el azonnal, mi még a posztkommunista disztópiában nőttünk fel. Kelet-Magyarországon egyébként sok város posztszovjet stílusú, mivel itt a szocializmus alatt épült szinte minden, elvétve még 1-2 Ikarust is látni.
"Én még tanultam oroszt általánosban, mert az volt sajnos a kötelező. Ez jó nagy kicseszés volt, mert semmire nem megyünk vele, jobb lett volna már akkor angolt tanulni."
97-es vagyok. Középiskolában oroszt vettem fel második nyelvként. Annyi értelme volt eddig, hogy az ottani nőkkel is tudtam ismerkedni.
Akik a 90-es években születtek, mindd fiatalok.
Ők a legfiatalabbak az egész világon.
Már hogy hiányozhatna a 90-es születésűeknek a Szovjetunió, amikor az addigra már nem is létezett? Sőt, amiről egy 90-es születésűnek maradandó emlékei lehetnek, már majdnem a 2000-es évek.
A kérdező kissé el van tájolódva.
Felújítandó épületek pedig minden politikai éra alatt vannak, ezt a jelenséget amortizációnak hívják, és semmi köze a politikához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!