Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha 23 évesen 18-nak néznek...

Ha 23 évesen 18-nak néznek akkor majd 40-50 évesen is fiatalosabb leszek ?

Figyelt kérdés
2023. szept. 22. 12:39
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
A kettő nem következik egymásból.
2023. szept. 22. 12:40
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Nem.

Ha ennyi idősen fiatalabbnak néznek, az nagyrészt genetika. 50 éves korodra már sokkal többet fog számítani, hogyan éltél addig.

2023. szept. 22. 12:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
23 évesen teljesen normális, ha 18-nak nézel ki. A kettő között nincs olyan nagy különbség, egy 23 éves még nagyon fiatal. Az majd később fog kiderülni, hogy mennyire fogsz fiatalnak kinézni, amikor már nem leszel az.
2023. szept. 22. 12:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Hibaszázalékon belül van.
2023. szept. 22. 12:57
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Ha vigyázol magadra, karbantartod a testedet, figyelsz a külsődre, akkor az esély megvan, hogy később is fiatalabbak fogsz kinézni.

Saját tapasztalat: huszonévesen még nagyon kisfiús kinézetem volt. Egyetemistaként még simán gimnazistának gondoltak. Mostanra lassan ötven éves leszek és negyven körülinek szoktak saccolni, aki nem ismer.

2023. szept. 22. 12:58
 6/8 anonim ***** válasza:
86%
Engem dagadtként is fiatalabbnak hittek mindig. Arctól jobban függ.
2023. szept. 22. 13:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Anno egyetemi csoportban én voltam egyedül 26 éves, mindenki azt hitte, hogy 18 vagyok, mint ők. Ez úgy végig is ment az életemen eddig, 36 évesen hittek 26-nak. Most vagyok 57, egyetlen ráncom sincs. Mondanám, hogy genetika, mert anyunak ilyen volt kb. az arca ennyi idősen. De az is igaz, hogy pl. soha nem dohányoztam, semmi alkoholt nem ittam soha, étkezés már azért hagy kívánnivalót maga után (sajnos imádom az édességet). És hát olyan nagyon nagy traumák nem értek szerencsére, és soha nem dolgoztam fizikailag nehéz munkát. Hát nálam így van.
2023. szept. 23. 16:02
 8/8 Aardvark válasza:
Nyolcvanévesen majd senki nem néz hetvenötnél többnek.
2023. szept. 29. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!