Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek,hogy ne szólítgassa...

Mit tegyek,hogy ne szólítgassanak le folyton, illetve,hogy lehet normálisan megmondani,hogy nem akarok ismerkedni?

Figyelt kérdés

Alapból nagyon visszafogott, visszahúzódó lány vagyok, és sajnos valamiért "nagyon megtanultam",hogyha kérdeznek válaszoljak.

Mostanában többször is volt kellemetlen helyzet, sétáltam nappal az utcán, és valaki férfi mellém szegődött, és csak nagyon sokára tudtam lerázni őket. Egyik esetben leüvöltött a végére,hogy nem vagyok hajlandó ismerkedni, egy másiknak pedig sajnos túl sok infót adtam ki, és utána többször is megfordul(t) a környékünkön...

Hogyan lehet mindjárt az elején a tudtukra adni,hogy nem akarok ismerkedni? Ezt így megmondani? (Általában valami olyan kérdéssel nyitnak,hogy merre van ez és ez, mennyi az idő stb., én meg persze segítek... aztán megszívom)

Köszi előre is!

2023. szept. 20. 15:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
63%
Csúnya lány vagyok, nem örülök a zaklatóknak.
2023. szept. 20. 20:04
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Micsoda zaklatás...
2023. szept. 20. 20:07
 23/27 anonim ***** válasza:
72%
Ignoráld őket a fenébe. Nem tartozol egy idegennek semmivel, ha neki áll pattogni az ő szegénységi bizonyítványa. De azért jobb ha nálad van valami, pl egy paprika spray. Amilyen emberek vannak a mai világban, nem lehet tudni ki jön szembe veled.
2023. szept. 20. 22:08
 24/27 anonim ***** válasza:
19%
SOHA nem szabad rájuk nézni. Belebújsz a telefonodba és mész tovább határozottan. Maximum megrázod a fejed hogy mutasd, nem érsz rá.
2023. szept. 21. 09:23
 25/27 anonim ***** válasza:
52%

Nem ténferegni kell, hanem határozottan menni, hiszen nyilván célod eljutni valahová.

Amúgy meg rá sem kell nézni, ha megállít, vagy bármi, választhatod, hogy határozottan elutasítod, de forgalmas környéken elkezdhetsz kiabálni is vele, főleg, ha esetleg hozzád is ér (vannak olyan tuskók).

Kellemetlen lesz neked is, de legalább lekopik, mert hülyének gondol vagy berezel.

2023. szept. 22. 12:02
 26/27 anonim ***** válasza:
31%

Elnézését kéred hogy sietned kell, de időpontra mész a nemibeteg gondozó intézetbe mert fertőző aidsben szenvedsz. Nem, holnap sem jó, akkor lesz a barátod temetése aki belehalt a tőled kapott fertőzésbe..

Ez a legelszántabb próbálkozókat is lelohasztja...

jan. 16. 09:15
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig kitérek, sietek, elsasszézok, rá se nézek. Ha elkerülhetetlen, meg sem várom, mit mond:

-Bocsánat, nem tudok segíteni.

És már ott sem vagyok.

A “hàny ára van?” kérdésre sosem veszem elő a telefonomat.

Vannak, akik kikapják a kezedből. És soha, senki nem segít! Ezt vésd jól az eszedbe!

Akkor sem, ha berángatnának egy kocsiba!

jan. 31. 01:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!