Igaz hogyha nincs chad fejed férfiként akkor alázatosabbnak kell lenned, kedvesebbnek és kevesebb dolgot fognak elnézni neked?
31
Igen, az incelek is ezt mondják.
Akkor legalább egyetértünk valamiben.
Komolyan, azért lenne valaki alacsonyabb rendü, mert nem dugta be még senkinek? Érdekes dolgok vannak a világban…
Én azt hittem az embert a jelleme és cselekedetei alapján ítélünk, nem az alapján, hogy talált e ellenkezö(vagy saját) nemü sexpartnert….
Na mindegy.
Azért ne modellek retusált képeiből indulj ki. Ők sem tetszenek ( N43 vagyok)
Ráadásul az alsó fiú álla profilból fotózva biztosan előnytelen.
Amúgy ne hidd ,hogy a szép embereknek könnyebb az élet,vagy hogy esetleg boldogabbak.
Nem hiszem el, hogy visszajött a napiincel.
Nem lehetne ismét kitiltani?
Amúgy, emberek: provokátorok is léteznek.
Ennek az incelnek is hiába írunk, ezt már bizonyította.
“ Elnézést,de mit jelent ez? "Az átlag külsejű srácok mentalitásán meglátszik a bluepill életszemlélet "”
Ez annyit jelent, hogy az épp mainstream gondolkodásmód jellemző rájuk, tehát a minden rajtad múlik, csak a személyiséged számít és kezdj önfejlesztésbe és akkor bármit elérhetsz nem számít sem a tehetséged, sem a külsőd, sem a magasságod, sem az alap intelligenciád, semmi sem.
39
Nem úgy mint a távollátó házi médiumunk…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!