Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért megy boltba dolgozni...

Miért megy boltba dolgozni aki megszólalni se akar?

Figyelt kérdés

Bemegyek reggel a pékségbe, köszönök hogy jó reggelt, semmi válasz csak néz rám, mikor fizetek mondom köszönöm, semmi válasz, mondom viszlát szia, semmi válasz.

Az ilyen ember miért nem megy a bányába inkább?

Dolgoztam kisboltban beugrósként, ott ilyen viselkedésért azonnal kirúgott volna a főnök bárkit. És egyre több ilyen van.

2023. szept. 20. 07:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%
Ennyi pénzért ilyen munkaerő van, sajnos.
2023. szept. 20. 10:49
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát akkor miért van az, hogy más boltban pl nem ilyenek? Nem a fizetésedtől függene normális esetben a viselkedésed nem?
2023. szept. 20. 11:48
 13/17 anonim ***** válasza:
78%
Lehet néma volt.
2023. szept. 20. 12:20
 14/17 anonim ***** válasza:
86%
Lehetett siketnéma, és szájról olvas.
2023. szept. 20. 13:33
 15/17 anonim ***** válasza:
56%
Hát nézd, más boltban lehet más a fizetés, főnökség, munkaidő.
2023. szept. 20. 14:14
 16/17 A kérdező kommentje:
Amúgy mivel ismerem, odajárok, nem néma :D csak szimplán bunkó
2023. szept. 20. 18:11
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, nekem nincs szükségem arra, hogy kinyalják a seggem, mikor zsömlét veszek. Ha nem köszön, nem köszön. Igazából soha fel sem tűnt, adja oda, amiért fizetek, ez mindkettőnk számára egy fölösleges interakció. Ha köszön, köszön, ha nem, nem, sosem érdekelt. Van egy dohánybolt a közelemben, ahol kedvelem az eladót, jókat beszélgettünk. Néha direkt azért választom a másik dohányboltot, mert épp nincs kedvem emberekkel beszélgetni, és tudom, hogy ha oda megyek, akkor senki se szól hozzám, míg ha a másik dohányboltba megyek, akkor az eladó beszélgetni akar majd velem.

És nem biztos, hogy bunkó, lehet, hogy csak szorong. De kell neki a pénz, ezért elvállalta ezt az állást, mert mást nem talált.

2023. szept. 20. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!