Van egy JVC hazimozi erősítőm vettem hozzá egy megfelelő passiv JVC méládát. De nem akar megszólalni. A teszt programnál sem. A láda működő képes kipróbáltam egy másik csatornán. Beállításoknál be van kapcsolva. Biztosítékok jók. Mi lehet még gond?
Az erősítő user manualt átnézted?
Ha a megfelelő sub csatornára kötötted és a menüben is be van állítva az LFE csatorna akkor talán kellene szólni.
Bár passzív sub nál lehet más fizikai paramétereknek is meg kell hogy feleljen a rendszer még nem találkoztam passzív ládával (oda azért már kell kakaó hogy megszólaljon).
Meg tudja az erősítőd egyáltalán hajtani a sub ot (hány ohmos a sub mit tud az erősítőd?? Bár ilyen szinten már nem vagyok jártas, lehet hülyeséget beszélek, de ha még csak statikus/contact zajt se hallasz akkor lehet nem a beállításokkal van a baj.
Esetleg próbáld rákötni próba képen valamelyik front csatornára, csak hogy megmukkan e egyáltalán.
Úgy szól ha rá kötöttem az egyik front ra megszólalt.De fordítva is kipróbáltam és semmi reakció.
A mélyláda 100W os és 10ohmos. Működnie kéne.
Az erősítődnek van egyáltalán erősítő sub kimenete? Lehet, hogy csak vonal szintű van...
Mi az erősítő pontos típusa?
Rca kimenetes a sub kimenet.
JVC RX-5062S tipusu.
Már a sub kimet kártyát is kicseréltem ugyan olyanra. És semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!