Mit tehetek a Tv-vel? Csúnya képet ad, és nem talál HD csatornát, pedig a másik igen.
Sziasztok! Rendelkezem egy Philips 47pfl4398h/12
FullHD Tv-vel. De sajnos nagyon csúnya képet ad. Pont a mai nap vettünk egy másik Tv-t másik szobába, és első csatorna kereséskor ugyan olyan csúnya képet adott,de után újra próbáltam, és sok HD, új csatornák, meg ilyenek. Megprobaltam a Philipsel is, de semmivel nem jutottam előre. Minden segítséget köszönök előre.
Lehet, hogy analógra hangoltad először a másikat is, digitálisra kell.
Analógon nincs EPG (ismertetőjel) és HD-műsorok sem.
Én is azt mondanám, hogy analóg csatornákat találtál.
Milyen szolgáltatód van? Nyújt kódolatlan digitális csatornákat?
(Digi kábel ilyen. Telekom kábelnél viszont kell box vagy CAM kártya)
Az a baj, hogy ennek a TV-nek nekem nagyon szokatlan, fura, bonyolult a menüje. Nagyon eldugott pár dolog. Így sajnos nem tudom, hogy hol is tudok digitális keresés indítani. Van egy menüpont, ami a "Digitális: Vételei teszt" ezen belül van a csatorna keresése, jelsebesseg uzemmod, jelsebesseg. A csatorna keresésnél meg kell adni egy MHz értéket. (xxx.xx MHz)
Amit nem tudok, hogy hogy mennyi.
Vételi teszt vagy manuális keresés nem kell most neked.
Automatikus legyen, kábel és digitális.
Alábbi beállítás nem feltétel, de bizonyos esetekben gyorsíthatja a folyamatot, illetve a hálózati azonosító segítségével a műsorok sorrendjét úgy állítja be, ahogy a szolgáltató eltervezte.
Ne tévesszen meg, hogy lentebb kézi beállítás szerepel, ez mégis az automatikus keresésre vonatkozik:
Melyek a DIGI DVB-C digitális kábeltévé szolgáltatásának kézi beállításhoz szükséges paraméterei?
A DVB-C digitális kábeltévé szolgáltatásunk kézi beállításhoz szükséges paraméterei:
Symbol rate: 6900
Digitális közszolgálati csomagunk csatornáinál: 6000
Moduláció: 256 QAM
A hálózati azonosító:
Debrecenben: 1002
Kiskunhalason: 1003
A többi városban: 1001
Hali! Nagyon szépen köszönöm, hogy hogy ezt mind leirtad! Közben sikerült osszehozni, addig próbálgattam a módokat.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!