Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha kurvára...

Mit csináljak ha kurvára elegem van már az életemből?

Figyelt kérdés

Sziasztok 20 éves vagyok. Sajnos valami okos se vagyok, de a testi egészségem még szarabb. Van egy betegségem ami meglátszik rajtam, mozgásomon stb. Pl. gyógytesis voltam, ami igazából nem segített csak értitek legyen valami...

Egész iskolában ki voltam közösítve és piszkáltak is, általános elment így, aztán jött a középsuli szintén, sőt ott meg is buktam mert szorongtam nagyon és nem tudtam tanulni és a tanár is kicsit szar volt meg úgy minden összejött. Aztán újra 9-es lettem, még jobban baszogattak. Aztán bejött a covid, nagyon hálás voltam érte, végre otthon maradhattam. Aztán vége lett megint a szar suli, akkor már kevésbé basztattak és végül leérettségiztem. De rengeteg sebet hagyott bennem, akkor is és most is boldogtalan vagyok/voltam. És mivel egy technikumba érettségiztem anyámék szerint mennem kell 5.évre is. Minden napom egy szenvedés... Utálom, de dolgozni sem tudnék nagyon igazából szóval kénytelen vagyok bejárni. És nem vagyunk anyagilag függetlenek sajnos.

Most már pl. nem baszogatnak oké mert kevesen vagyunk, de minden nap látom a suliban élvezi mindenki az életet, van párja, nevetnek, szórakoznak én meg csak nézek ki a fejemből mint egy idióta. Lányok le se szarnak rám sem néznek, online amint megismernek szintén ignorálnak, sőt egyszer akartam venni egy ilyen mappát egy csajtól amiben intim képek vannak, elküldtem neki a pénzt és még ő is átbaszott (xd saját nyomoromon röhögök).

És akkor az otthoni problémákról nem is beszéltem. Tényleg nagyon unom már magam. Most is pl aludnom kéne mert holnap fél hatkor kelek de nem bírok csak nézem a plafont, ha nem lenne kezemben telefon azt sem tudnám a hét melyik napja van épp.

Egy egészségtelen csöves senki vagyok konkrétan, és nem is tudom hogy ezen hogy lehetne változtatni.

És most sok mindent nem akarok kifejteni mert túl hosszú lenne (majd ha valakit érdekel megkérdezi) de tényleg nem normális állapot ez. 20 évem alatt amióta tudom az eszem nem éreztem boldognak magam. Nem fejlődtem semmit, nem is tudom hogy tudnék, mivel...

2023. szept. 19. 23:51
 1/4 anonim ***** válasza:
49%

Szia!

Én se bírok aludni, ezért vagyok még fent, és olvastam a kérdésed, fáradt aggyal válaszolok, ha úgy van, nézd el reggel :)

Szóval, szerintem ha változtatsz a hozzáállásodon és az értékrendeden, sokat változhat az életed is. Lehetsz boldog, hálás!

A családi háttered is rossz? A családod körében se voltál még boldog soha?:(

Tegnap tanultuk Horatius 3 ars poeticáját, azokat javaslom neked is, viccen kívül van benne valami, ha az életedet jobb mederbe szeretnéd terelni.

Carpe diem, boldog megelégedés elve és arany középút. Biztos tudod, mikről van szó, te már érettségiztél.

Szép napot kívánok!

2023. szept. 20. 00:22
 2/4 anonim ***** válasza:
35%
Amúgy még előtted az élet, fiatal vagy, rajtad múlik csak, milyenné alakítod.
2023. szept. 20. 00:28
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
Először azzal próbálkozz, hogy megszereted magad és az életet, azután minden jobb és könnyebb lesz. Vedd észre az apróbb örömöket, menj el sétálni a természetbe, örülj egy jó falat ételnek, olvass és tanulj olyan dolgokról, amik érdekelnek.
2023. szept. 20. 01:09
 4/4 anonim ***** válasza:
50%

Előtted az élet. De el kell kezdeni felépíteni magad.

Én a helyedben keresnék egy pszichológust.

Hosszú-közép, majd rövidtávú célokat tűznék ki. És építgetném magam.

Ha tudsz angolul, akkor csináld végig a Self Authoring programot, google.

2023. szept. 20. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!