Min spórolsz/spóroltok?
Figyelt kérdés
Mindenféle tippet, ötletet szívesen fogadok, írjunk minél többen.
Válaszokat előre is köszönöm.
2023. szept. 19. 19:48
21/36 Flagstaff válasza:
Mondjuk igen, én alapból pesti csapvíz-minőségben gondolkodtam.
22/36 anonim válasza:
Lakhatáson/főnök fizeti a szállást/, nem veszek ruhát indokolatlanul, csak akkor rendelek kaját, ha 24-ben dolgozom/mert a melóban nincs hűtő vagy mikró/. Most vettem pl egy csomó eszközt is, mindent használtan. Újonnan minden négyszer annyi lett volna, de kellett minden, mert üres volt a lakás.
23/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat jókat irtok, jöhetnek még.
2023. okt. 23. 17:21
24/36 anonim válasza:
Alkoholon és bulizáson. Viszont drága alapanyagokon nem, mert így is rendkívül válogatós vagyok és egészségtudatosan eszek. Emellett - rossz anyagi helyzet ellenére - nem mondtam le üdülésekről, öt rövid üdülésem volt az évben. ^.^
35/F
25/36 A kérdező kommentje:
Öt üdülésnél szerintem nincs rossz anyagi helyzet, vagy nagyon okosan csinálod.
2023. nov. 21. 15:46
26/36 anonim válasza:
Rövid üdüléseket írt az előző, az lehet hosszú hétvége is, illetve last minute utak. Én például évekkel ezelőtt buszos utazásokra jártam pár évig, azok ilyen 1-2 napos villámutazások voltak, nonstop buszozással, szállás nélkül, önellátással, 16 ezer Ft volt a legdrágább, az 2 napos, a többi 10 ezer alatt, és mondjuk tavasztól őszig havi 1 ilyennel számolj kb. Az nem sok. Aztán jött a pandémia, meg lett kutyám, de még maradt bakancslistás hely, ahova szívesen elmennék így.
27/36 anonim válasza:
Ahogyan utóbbi mondja: 2-3-4 napok apartmanokkal. Mondjuk: legutóbbit már úgy bekkeltem ki, hogy lementem mínuszba a kártyámmal és jön a Karácsony. ^__^""
28/36 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ez az egy amin nem kell spórolnom, az a nyaralás. Nem szeretek kimozdulni 😅
2023. nov. 21. 19:48
29/36 anonim válasza:
Nem veszek ruhát, ha nincs rá szükség. Magamnak főzök. Maradékmentő ételeket is készítek. A szemét egy részével begyújtok. Energiatakarékos LED-eket használok. A tusfürdőt/sampont vizezem, hogy tovább tartson. Eladom a felesleges holmijaim (bár ez ugye nem kimondott spórolás, de azért pénzt hozhat).
30/36 anonim válasza:
nem járok nyaralni, se bulizni. a kaján nem spórolok, imádok enni😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!