Nem tudom,szerintem ha dolgozol keményen,és van folyamatosan passzív és aktív jövedelmed,akkor nem lesz gondod.
2023. jún. 20. 12:07
2/13 anonim válasza:
Hülyeség. Egyszer élünk, minek tartogassuk a pénzt a mozgásképtelen , fájdalmakkal teli korra? Inkább elmehetsz utazni belőle, úgy élhetsz ahogy szeretnél. Később max eladod a lakásod és bevonulsz egy otthonba.
2023. jún. 20. 12:08
3/13 anonim válasza:
Nem gondolom hogy megélem akár a 60at, úgyhogy feleslegesnek tartom.
2023. jún. 20. 12:09
4/13 Internyet válasza:
Lakásra gyűjtök, amit eladok, ha nem tudok tovább dolgozni és felélem a pénzt.
2023. jún. 20. 12:12
5/13 anonim válasza:
A mindennapi megélhetés is komoly gondot okoz, így esélytelen, hogy spóroljak.
2023. jún. 20. 12:21
6/13 anonim válasza:
Nem, gyarapítani akarnám a vagyonomat, de egyelőre nem megy.
Viszont feleslegesnek tartom arra félretenni, hogy 90% eséllyel a harmadik világháborúban haljak meg hamarosan, 10% eséllyel pedig 45 évesen rákosan.
2023. jún. 20. 12:51
7/13 anonim válasza:
Kifejezetten nem gyűjtök semmire, de ami marad felesleges penzem a hónap végén azt elrakom valamibe, bár ez általaban befektetés (részvény, nemesfém, állampapír). Öregkoromra lesz miből megélnem, meg ha az államtól nyugdíjat nem is kapok.
2023. jún. 20. 13:09
8/13 anonim válasza:
Nem spóroltam a nyugdíjas évekre, de mindig bejelentett munkám volt és soha nem voltam munkanélküli, így tisztességes nyugdíjat kapok.
Ami még fontos volt, hogy legyen tehermentes a házam és más adósságom se legyen.
Így meg tudok élni a nyugdíjamból és bár a gyerekeim segítenének, de nincs rá szükségem.
2023. jún. 20. 14:47
9/13 anonim válasza:
Nem. Bár van megtakarításunk, nem kis összeg, de nem a nyugdíjas éveinkre tesszük el, hanem a gyerekeinket akarjuk tisztességesen elindítani az életben. Amit majd utána gyűjtünk, az mehet a nyugdíj kiegészítésére.
(Amúgy nem gondolom, hogy megélem a nyugdíjat, van elég bajom már most is.)
2023. jún. 20. 15:31
10/13 anonim válasza:
Mi nem a nyugdíjra alapozunk. Vettünk több ingatlant, jelenleg ki vannak adva, ebből a későbbiekben is lehet bevétel, illetve ha már tényleg idősek leszünk, akkor szépen eladogatjuk, és feléljük a pénzt, addig meg szépen megy fel az értéke. Illetve vannak még különböző más befektetéseink is, van pénzünk például tőzsdén, illetve már állampapírban is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!